Familjen Annorlunda

Husvagnen!

Oj det händer grejor här! Holy smoke, jag har män i min källare;) Dock ser de ut som om de fyllde 15 igår, hur ung är man när man börjar jobba nuförtiden va? Eller är det bara jag som är gammal…;) Jaja, jobbar så det ryker gör de i af, nyss gick brandvarnaren i gång, haha.

En elektriker var här i morse och kopplade på en stickkontakt på tvättmaskinen så det blir förlängningssladd och öppen dörr, barnen kommer inte direkt jubla;) men jag får väl tvätta dagtid när bara jag och Jamie är hemma. Den står dock kvar där nere, och jag vet inte riktigt planen, men förutsätter att de har koll. Jag har det då inte;)

De två killarna som är här nu har rivit bort parketten i hallen, och jag ser inte när jag kikar ner för trappan men jag tror att alla plastmattor är väck åxå. Nu låter det som de slipar och  dammsuger, de har satt upp ett plastdraperi som jag inte vill röra, så jag kan inte tjuvkika Jag ska packa till husvagnen nu tänkte jag, men kläderna till tjejerna finns ju där nere..hm? What to do? Jag har en del kläder här uppe som jag precis vikt, kanske kan jag få i hop två dagars ombyte där..

Men det hinner jag väl i värsta fall lite senare, så bråttom har vi inte. Tanken är husvagnen två dygn, Trixie ska på kalas på söndag så då åker vi hem. Vädret ser hyfsat ut, även om det blåser en hel del här idag. Jag tycker att det har varit väldigt mkt varmare om kvällarna sista dagarna, när jag varit ut med Doris vid 21-22 har jag inte behövt klä på mig utan linne och korta byxor funkar, men jag vet ju att hösten är på intågande. Blä.

Snart är det dags att dra på arbetsbrallor och handskar och ta ner allt. Orka. Astråkigt i vanliga fall, och när man knappt varit här mer än satt upp tält och byggt golv så är det totalt värdelöst. Men sånt är livet;)

husvagnKatterna har problem nu, de stackarna. De har ju haft en Doris-fri zon nere på bottenvåningen, och nu kan de ju inte vara där. Smulan stod och jamade och ville bli insläppt bakom plasten, men det går ju inte. De har ställen här uppe som de kan vara i fred på åxå, såklart, men inte lika ostört. Doris går ju gärna och bjuder in till lek, som de uppfattar som ilska, och blir svinförbannade tillbaka. Jaja;) Det där med kommunikation är inte alltid så lätt;)

Nä, jag ska gå och packa det jag kan, och sen måste det handlas och tankas bil.

Ha en supertoppenhärlig helg nu:)

Bye bye♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. familjenannorlunda

      Jag kan läsa från min iPhone, det ser ut som vanligt :)Jag hoppas verkligen det löser sig !!!

  1. Ulrika

    Det går inte att läsa din blogg från min mob längre då någon reklam dyker upp med ett kvinnoansikte och hon går inte att få bort, irriterande. Hon finns på datorn med, hela tiden, hur länge ska hon va där så jag vet när jag ska börja läsa igen?

    1. familjenannorlunda

      Vad?? Inte ok!! Loppi testar nåt nytt tror jag, med annonser så om du har lust att maila dem, så kontaktar jag dem åxå! Bra att du hojtar, så ska det inte vara!!

Comments are closed.