Familjen Annorlunda

Jay Smith

Jajaja, jag vet att ni har både bu och bä att säga om den snubben, men jag kan inte rå för det, jag är sjukt svag för den rösten han sitter inne med:)

Den här låten är exakt så som han ska sjunga om jag får bestämma. Bara Jay, en gitarr och så RÖSTEN ♥

Att jag de 34 första gångerna jag hörde den trodde det var Nickelback behöver vi ju inte snacka om;) Jay och (heter han?) Chad har ju rätt lika röst.

Olle har den här låten som nedvarvning på cirkelfysen, och fast den inte direkt är ny så hade jag inte hört den förrän tidigt i våras, men I like it.

Nån sa här att han skulle spela på nån festival i Knivsta? Ska forska vidare på det, jag misstänker att övriga artister inte är några jag känner igen;)

 

Nåväl.

Idag då.?

Jotack:) Upp och väcka barn, den här veckan har Corrinda prao på tjejernas skola, i Novalies klass och i Trixies klass:) så plötsligt är det som förr igen, när nästan alla ungar gick på samma skola.

Jag kände mig verkligen som en glamourig morsa när jag kollade mig i spegeln, normalt är det ju ett trött nylle som glor tillbaka, men idag….woooow:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja okey då, trött var jag ju fortfarande, så trött att det blev suddigt;), men fransarna är to die for.

Jag ska kolla med Linda om hon har lust att ha nåt litet bonuserbjudande till er, ni var så snälla i kommentarerna igår:)

Vill ni det?

Jamie och Jordan sov framåt nio-tiden, och vid halv elva så lämnade jag över dem till Patricia och sen åkte jag och tränade. Cirkelfys med Björn. Jobbigt som alltid, och roligt som alltid.

Jag är extra glad de gånger jag får smörplatsen för bilen, utanför entrén UTAN att behöva fickparkera, och det fick jag idag:) Bara att köra in. Och stappla ut;)

Perfekt.

Sen åkte jag hemåt, via mamma och pappa för att hämta en gammal uniform, som Patricia skulle ha på en studentskiva ikväll. Det finns alltid en anledning att spara saker, i många år….och den här har legat i garaget i massor av år:)

väktare

Nu var den för stor, så vi slaktade den lite, tog bort ett märke med Airport Security på, och sydde på det på en annan skjorta, men slipsen och slipsnålen är äkta väktarstyle.

Temat är Jag kom visst lite fel? och jo…det kan man säga;)

studentskiva 2015Rätt schysst att hon fick en fånge att ta hand om, synd att hon visst inte fick ta med sig handklovarna…;)

Barbenta fotbollsspelaren hoppas jag har överdragsbyxor, för fy så ruggigt väder det är ute…

 

Efter att vi käkat lunch, röjt köket och duschat så var det till att åka och handla, det var sådär jobbigt tomt i alla skåp. På allt. Samtidigt:) Och då går det ju inte att koka soppa på en spik direkt, så det blev en såndär spretig handling idag, med pepparrot på tub, passerade tomater och massa annat smått och gott. Nu är det fullt i frysen igen. Ett tag:)

Eftersom det är tisdag idag, och det är den dag som nästan alla har aktiviteter, och äter i skift så brukar jag försöka laga något som funkar att värma på och är gott då med, så nu blev det nån långpanna med potatisgratäng och falukorv. Tydligen väldigt gott, för allt tog slut. Älskar sån där mat man bara skjutsar in i ugnen och så lagar den sig själv. Jag fuskade med färdig gratäng, den är ju så jäkla god, ungarna älskar den. Sen skivade jag bara falukorven och lade den ovanpå gratängen, och hällde över lite passerade tomater som var kvar sen igår, och kryddade.

I morgon ska jag däremot göra egna hamburgare, så då blir det lite mer kockande. Jag föll för de här nya små minibröden till hamburgare, och insåg inte förrän just precis  NU att det ju blir mer jobb att göra passande burgare till de små pluttarna…;) Men det blir nog bra. Lyckades med konststycket att ta fram fryst köttfärs redan idag, så den får tina i kylen till i morgon. Pluspoäng till mig:)

 

Jordan och Jamie skulle följa med och handla, men de blev aldrig klara med att städa sitt rum, och fick vackert stanna hemma. Kanske lär de sig nåt…kanske inte;)

Jamie är rätt förkyld, inte så han mår dåligt men han låter väldigt tjock på rösten, men vet ni? Den här ungen går och SNYTER sig när jag säger åt honom? Jag är lite i chock fortfarande, för alla de andra har inte fattat vitsen med det, och för den delen har de inte fått ihop koordinationen till att göra det heller, utan mera stått där med näsan i ett papper och dragit inåt istf utåt;) Men Jamie är liksom en annan sort på många plan. Han är jäkligt rolig, och smart, och har en härlig humor.

Nu lät det som de andra inte var det, och så var det ju inte menat;) Alla har sina olikheter, och likheter, såklart.

 

Idag har jag inte hunnit plugga nåt som jag tänkt, men vad jag vet så är morgondagen rätt tom, så jag borde få undan en del. Ta i trä;)

Nä, nu lär jag sluta…efter att jag lyssnat på Jay på Youtube så ramlade Kevin Walker in där, var väl nåt Idoltema..och jag fastnade ju, som alltid. Jäkla kille att få mig på gott humör:)

Hans leende och ögonen som strålar, han är ju söt som socker, ungen, och så har han nyss fått en liten bebis tillsammans med sin flickvän. Det är så gulligt att det är inte riktigt klokt ♥

Så vi avslutar väl dagen med Kevin och U2:) Kan inte bli mkt bättre.

 

Natti natti:)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofie

    Festivalen Jay ska spela på heter Hadirajafestivalen och går av stapeln 15 aug i Knivsta. Biljetter säljs på deras hemsida :)

  2. Sara

    Oj, kommer snytfunktionen först med barn nr 9. Jag som bara har två (ingen kan snyta sig). Verkar jobbigt med 6 till osnutna innan en med funktionen kommer ;)

  3. Nettan

    Hur länge sitter fransarna och är de hållbara? Vet du vad det kostar? Tappar man alla på en gång eller lossnar de eftersom?
    Carola: Jag har ju inte stenkoll eftersom jag aldrig provat detta:)Men de ska sitta i några veckor, typ som ens egna fransar, sen måste man fylla på. De lossnar allt eftersom. All info finns på Lindas sida, som jag länkade.

  4. cappicio

    Älskar Jay. Vet inte hur många ggr jag har kollat på klippet när han sjunger lika a prayer.
    Men precis som dig älskar jag när det är han. hans röst och en gitarr.

    Skriv gärna om du får mer info om festivalen du nämner så kanske jag tar mig en tur dit:)

  5. Lina

    Den potatisgratängen du menar är riktigt god, vi brukar köpa den ibland och ibland så varierar vi oss med rotfruktsgratängen som också är väldigt god. Perfekt när man vill äta en god gratäng men inte har 2 timmar att avsätta för att laga den.

    http://www.diningandcooking.blogg.se

Comments are closed.