Familjen Annorlunda

Köpa bil:)

Jag tänkte slå till direkt, men tänkte att kanske reg.skylten skulle vara en anings, tja liksom att man har för höga tankar om sig själv;)

milfSen fick ju faktiskt inte ungarna rum heller, så jag struntade i den;) på samma sätt som jag struntade i den skitsnygga tvåsitsiga Honda cabben….

Jag har nu provkört en Dacia, och jag är kär. Ni får säga vad ni vill, och jag väljer att lyssna på de som faktist har personliga erfarenheter här.

Det var min allra första provkörning, och jag kände hur vuxenpoängen rasslade in på kontot där det annars ekar rätt tomt;) jag är ju rätt barnslig, och stolt över det.

Min lite längre syster kröp in längst bak i bilen och satt alldeles utmärkt, hon är ca 175 cm lång, och med tanke på att både Janelle och Patricia stannat på typ 165 så kanske några av tjejerna följer det mönstret, och inte hakar på sin basketsyrra. Den är inte mer plastig än många andra bilar, och förvisso en aning bullrig men med tanke på att jag idag åker gammal skruttbuss så är liksom allt extremt komfortabelt i jämförelse, det är bara att höja ljudet på stereon….;)

Den var sexväxlad och diesel, och jag älskade sätet i fram, man satt som en drottning. Piggelin i motorn ( samma som i Renault Megane) och kändes som ett bra drag i den, trots att den var inställd på ECOdrive som tydligen gör den lite segare…märktes inte. ECO är ett stort plus. Den står nu högt upp på min önskelista.

Sen kikade vi på bla Vw Touran, och en sån vill jag INTE ha, alldeles för trång i bak, medan en Sharan för en halv miljon funkar perfekt om jag vinner på Eurojackpot:)

Så, nu vet jag det.

Najs. Ska lämna in lottot då….;)

 

Förutom att köra sprillans nya bilar, så käkade vi på Pizza Hut…

pizza hut

Det var väldigt länge sen, och jag älskar de här pizzorna!

Efter maten blev det en sväng på Gränby, kikade lite på födelsedagspresenter och handlade sånt där smått som alltid behövs, som galgar, man kan aldrig ha för många galgar. Speciellt inte eftersom man har för många kläder…gånger tio för Janelle har ju en del av sina kläder kvar här, sånt hon inte ville ha….men det går ju inte direkt till second hand av sig själv;)

Jamie fick för sig att han inte kunde vara utan mamma idag, och ville inte låta mig gå hemifrån, utan satt och klamrade sig fast i min famn länge, och fick till sist fram att det var läskiga spöken som var orsaken….eh..jo jag vet ett jäkligt läskigt spöke som var här just då;)

Men till sist så kom Patricia och mutade lite med att spela Radioapan på paddan, och då var det väl ok, och sen var det ju bara bra så fort jag åkte. Så där brukar han aldrig vara dock, så vad det står för vet jag inte riktigt.

Han hade fått följa med om jag inte skulle ut och provköra bilar, och han var så ledsen att jag var beredd att strunta i det och göra något annat..

Övriga barn hade tusen önskemål om aktiviteter, men de dissades och till sist bakade de cupcakes. Ett konstigt recept ur en jättefin cupcakesbok, de blev väldigt snygga men lite skumgummiaktiga. Jag använder ju bara Sju sorters kakor, den enda bakbok man behöver, men den här är tjejernas egen och de vill såklart använda den.

Mitt krav var att köket skulle vara fint när jag kom hem, och det var det. Inte så skinande som jag hade önskat, men å andra sidan var det rätt sunkigt när kah åkte åxå, och man får väl inte begära mer än man lämnade;)

 

Jag kom hem, vi kollade på Tv, de gick och lade sig, jag kollade på Wallander.

Och åt nästan en hel påse chokladmint AKO kolor….! Vem fan har uppväckt den kolan från stenåldern? Var det nödvändigt va? Jag kan inte låta bli att köpa den, och sen äter jag upp alla själv….karaktär, vad är det?

Så fick jag såklart skitont i magen, men det kan jag gott ha;)

Nu har jag pluggat, och så är det dags för sängen.

I morgon ett utvecklingssamtal igen.

 

Natti natti :)

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Men..
    Han den där vill att huset ska säljas men för att träffa barnen måste han komma dit för det finns ingen plats någon annanstans, hur ska det då gå när du inte bor kvar i huset har han tänkt?
    Eller säger han att han ska köpa ett hus med plats för barnen när han får sina pengar?
    En tanke som slog mig..

    Carola: Han säger det ja…och i det huset ska han träffa sina barn varannan söndag mellan 12-18, för det är exakt vad han begärt. Medan jag och barnen bor i en skokartong på E4an all övrig tid. Soctanterna hejar på, det är det bästa för barnen….eh say what?

    1. Helena

      Åh, herre gud :-(. Skärp dig Perra!!!!låt ungarna ha kvar sitt hem, liksom den som tar allt ansvar för DINA och hennes barn!!!!!!

    2. 4 barns mamman

      Skaffa ett riktigt bra ombud/advokat!!! Vissa soctanter tycker att bara en man anstränger sig en smula så är det fantastiskt fint…men att kvinnan får dra 99,5% av lasset ser de inte.

    3. Sandra

      Hur fan är de funtade på soc..
      Köper han ett hus där alla får plats och du inte har möjlighet att få ett tillräckligt stort boende fattar väl vem som helst vem som får ha barnen (varannan vecka åtminstone) (även om du inte vill det men soc borde ju tänka så)
      Hur i hela friden kan man jubla.. Hade en mamma sagt så hade hennes känslor för barnen ifrågasatts..
      Blir så förbannad över hur de tänker i ert fall..
      Hoppas verkligen att allt löser sig för dig och barnen och som grädde på moset kan du väl få en lottovinst också <3

  2. Tomas Karlström

    Oj vad råd du fick på bilar som du kan kika provköra Men komihåg är du som skall ha köra den inget fel Dacia Fler och fler köper Dacia För min del blev jag utan fisk Men skam den som ger sig :) Ha det så bra *sötnos*

  3. Kamilla

    Du är ett under av godhet och tålamod….OAVSETT hur gärna man vill att barnen ska må så bra som möjligt så är det ju ändå svårt att hålla fanan högt hela vägen. Du gör detta….trots att han sårat dig mer än vad som borde vara tillåtet utan att bli dömd till evig fördömelse och skampåle! Att du bara orkar släppa in honom i ert hem….vet att han äger hälften men han har ju valt att lägga sina nötter i ett annat bo;)
    Stor,stor eloge till dig att du fortfarande försöker se barnens bästa i allt. Hoppas verkligen att karma ser och belönar den som belönas ska!!!

    Carola: Tack, tack, tack <3<3<3 Skampåle gillar jag;) och tänker helt enkelt hjälpa karma på traven om det behövs:)

  4. Karin

    Trodde inte att dom kolorna fanns längre

    Carola: De jäklarna är ju tillbaka…..godare än någonsin ;)

  5. Anna

    Ett biltips till:
    WW CADDY Maxi. 7-sitsig bil. Mycket bagageutrymme! Inte STOOOR att köra.
    En sån har jag just nu. Kan rekommenderas. Tror det också finns CADDY utan Maxi. Då är den kortare och inte lika mycket bagage.

    Lycka till!

  6. Ima

    ”Karaktär är det du har när ingen annan ser dig” Detta har jag på kylskåpet och det är så sant, men svårt.

    Carola: Så sant…jag har tappat min karaktär nånstans, ligger säkert och skräpar i nåt hörn, men nu börjar det bli dags att damma av den:)

      1. Helena

        Nej jag tycker det är extremt storsint av Carola och att detta verkligen visar på hur väl hon vill sina barn❤️

        Carola: tack <3<3<3

  7. Annelie

    Åh va härligt med ny bil =)
    Synd att man måste hosta upp med så pass mycket pengar för att få en ”bra” bil.
    Vi är oxå på jakt efter en 7 sitsig bil , vad är det du har nu?? Har du varit nöjd??
    Vi får ju tips och råd från allt och alla och ska man lyssna och ta in vad alla säger får vi skaffa oss varsin sparkcykel hahaha.
    ha en bra dag

  8. Ulrika

    Det är tänkt att jag ska köpa mig en Dacia Duster inom en snar framtid. Så jag är helt på ditt spår:) Heja heja!

Comments are closed.