Familjen Annorlunda

Me &i

Ibland är det lite extra roligt, och med tanke på att dagen varit superkul med massa utförsäljning av finaste kläderna från me&i, följt av mys på rummet med alla bloggvänner och sen härlig middag med många av me&i säljare plus oss bloggare, härliga Samuel som underhöll och roliga fotobåset, så är det svårt att inte vara glad :)

Jag har dålig täckning, Lidingö kunde kunde gärna vara Hola;) men jag återkommer med de bilder som inte vill laddas upp nu.

Tillls dess… Sov gott, kommer inte vara på topp i morgon när mina morgonpigga roomies vaknar i ottan men har bett dem ruska liv i mig när de ska äta frukost:)

Brrrr:)

natti natti ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Hej Carola,
    Av en ren händelse gick jag in på din blogg nu ikväll, för att läsa lite om hur din familj haft det efter att ni varit med i Familjen Annorlunda. Så nu har jag legat här och både skrattat och gråtit men också imponerats av vilken otroligt stark och fantastisk kvinna du är! Du och din familj är otroligt fina och jag hoppas att varje dag bara blir lättare och finare för er för varje dag som går.

    Stor kram,
    Julia

    Carola: Tusen tack <3

  2. Lola (Carola)

    Låter kul! Håller med föregående, såå glad att Du är ute på lite kuligheter emellanåt!
    Ha en fortsatt alldeles underbar dag :))))

Comments are closed.