Då va det mässa igen! 🧸✌🏼🎈 – Zamantha
zamantha

Zamantha

Då va det mässa igen! 🧸✌🏼🎈

UNDERBARA BARN MÄSSAN 2018 👶🏻💖

Dessa mässor är så bra för stora och vuxna som behöver hitta bra barnprodukter!

Jag har gått på dessa två olika mässor

UNDER BARA BARN / BABY

Här har vi hittat bra babyprodukter, kläder, babyvård. Lyssnat på föreläsningar, hittat tips och inspo samt även nya kontakter. Mammor som rullar vagn i karavaner i en ända röra och man småpratar med allt och alla. Mycket trevligt!

Jag, Bella och även pappa Semi följde med idag. Vi åkte ut till mässan senare på eftermiddagen sista timmarna innan det stängde. Skönt att slippa all hysteri. Va rätt lugnt när vi kom och vi kunde få rulla runt och mingla utan stress.

Vi började med att Rulla förbi BARNTECKEN Här hälsade vi glatt och vi signade upp för en webbkurs som startar 21/11. Vi skall utveckla och lära oss mer att kommunicera med tecken här hemma för att Bella lättare skal klara av att göra sig förstådd och slippa frustrationer i onödan. Kursen lanseras nu på mässan och just då är det rabatt på kurspaketet, 350kr (ord pris 599kr) Skalm bli väldigt intressant! Ni får hålla er uppdaterade på våra sociala medier för att se hur det går! 🤗

Jag passade även på att hälsa på hos TRAINING FÖR PRAGNANT

Jag hade deras kläder under min egen graviditet och har idag ett samarbetet med dom via sociala medier. Jag delar lite info om nyheter och rabattkoder till alla som vill shoppa deras sköna kläder med fördelaktig 15% rabatt ( “zam15” )

Alltid kul att gå förbi och hälsa och känna och klämma på nyheterna live. Nu har det kommit riktigt fina ridbyxor. In på deras sida och titta om ni är nyfikna! 💜

Självklart va vi även förbi EMMALJUNGA

Tittade på deras nya EKO vagn. ÄLSKAR EKO TÄNK!! 💚♻️

Tyget är återvunnet av petflaskor och chassit är 50% återvinningsbart. Så bra att det kommer mer och mer sådant här! Vi kör stolt våran EMMALJUNGA och är glada ambassadörer! 🤗♥️

Håll koll på deras flöden för snart kommer dom ha BLACK FRIDAY 😉🖤

Bella har fått springa fritt med oss hak i häl idag och om hon blivit uppvaktad! 🥰 Hon har fått massa gos, uppmärksamhet, giveaway’s och haft kul!

Jag hade tänkt att vi skulle köpa massa mysiga ullstrumpor inför vintern och kallare väder. Gick förbi GEGGAMOJA men alla mysiga strumpor va slut i Bellas storlek. Typiskt! Storlek 22-24 va minsta storlek dom hade kvar. Blev för stort. Får beställa från hemsidan istället. Men finna alltid massa annat kul som man hittar när man står i dessa välfyllda montrar. En söt julkläning i varm och ordentlig bomull. Den vart jag lite sugen på till Bella ❤️😍

Jag & Bella har länge varit ambassadörer för HEROBILITY Redan innan Bella kom faktiskt! 🤗👶🏻💖 Dom har riktigt smarta och bra babyprodukter och det har alltid varit en självklarhet att promota dom. Bella älskar deras flaskor och nappar. Det är inte alla nappar hon gillar och dessutom har Herobility “Natt nappar” som lyser i mörkret. Sååååå fantastiskt bra att kunna se nappen i mörkret mitt i natten när den tappas! 👌🏼✨

Vi köpte några extra av våra favorit nappar så vi har här hemma. Blev även en ny lite sportigare coolare vattenflaska.

Herobility har blivit krönande till “ÅRETS BABYPRODUKTER 2018” ✨😍💖👌🏼👶🏻

Deras nya EKO nappflaska och dom nya matserie produkterna är genialiska!!

Vakuum underlag och tallrikar, bestick, magnetisk hakklapp, söta bitringar mm.

Eko i material såklart men det mest fascinerande va nog den magnetiska lösningen på haklappen som fastnade på matunderlägget! Smart och enkel lösning för att slippa att den mjuka haklappen inte helt gör sitt jobb och få har upp spill.

Bella gick loss i BABBLARNAS hörna och pappa fick snällt shoppa åt Bella för att göra henne nöjd och glad! 😉

Vi avrundade vårat besök hos BABY SAFE det är bl.a via dom som vi har många av våra fina samarbeten och tävlingar där vi lottat ut söta små nattlampor. Dom har många härliga barn och mammaprodukter. Allt från amningskuddar till babydadbaljor mm. Även denna special puff som Bella sitter på är en riktigt bra allt i allo puff. En DOOMOO sittpuff som växer med ditt barn och är i tre delar. Man kan använda från nyfödd upp över Bellas ålder. Titta gärna in på deras ena Instagram under namnet ROLLABOUT –> HÄR

Tack UNDER BARA BARN för denna gång! Vi ses snart igen!!

Till er alla som är sugna på lite bra tävlingar för roliga babyprodukter, håll koll på våra instagramkonton! 😘

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
zamantha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.