Skönt, mjukt och ett måste som träningsglad gravid! – Zamantha
zamantha

Zamantha

Skönt, mjukt och ett måste som träningsglad gravid!

Vinter tights från TRAINING FOR PREGNANT 🖤

Jag fick hem dom för att testa och dessutom ha en tävling via min Instagram att lotta ut ett par till en lycklig vinnare.

Suverän passform, varma och sköna! En ordentlig skillnad från vanliga tights som INTE har fleecefordring.

Resåren är väldigt elastisk och töjbar. Täcker bebis & bebismagen skönt samt går att vila mer mudden om man inte vill ha den över magen.

Fram tills söndag kl 24:00 kan man vinna ett par av just vinter tightsen på min instagramsida under dessa bilder ovan. ⬆️

In på min profil tipsa vänner och bekanta & tävla 🖤 @Zamantha_Nordengrim

Gällande övriga plagg från TRANING FOR PREGNANT så finns Det en hel garderob att välja mellan snygga och funktionsmässigt kanon bra kläder!

Jag kan bara citera TFP rakt av:

Gravid träningskläder

När du söker gravid träningskläder är det viktigt att du hittar mammaträningskläder som passar hela din graviditet. Vi tycker att den bästa investeringen under din graviditet är den du gör i dig själv. Vi ger dig de rätta förutsättningarna med träningskläder som passar under och efter din graviditet. Att ha gravidträningskläder som både sitter bra och du känner dig snygg i är något du borde unna dig. Vi har gravidträningsbyxor, gravid träningstights, gravidtoppar, gravidkjol och gravidbaddräkt. Allt du behöver för att kunna fortsätta utöva den träningsform vanligtvis gör när du inte är gravid. Om det nu blir gravidyoga, styrketräning, löpning, följa ett träningsprogram för gravida eller gravidvattengympa har vi gravidträningskläderna för dig.

Så det är alltså HÄR ni skall shoppa!

Klicka på länken och gör en investering med bra och sköna kläder. Använd koden “zam15” för att erhålla 15% rabatt på ALLT ni vill shoppa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
zamantha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.