Workforitblogg

Vecka 1- dag 5

God morgon onsdag och dag 5 i träningschemat men dag 3 i styrkeschemat. Jag har längtat efter dig kära styrketräning haha. Jag är taggad för idag, taggad för resultat och även om jag vet att min kropp har varit lite huller om buller, lite upp å ner den senaste tiden, vilket gör att jag har svårt att gå ner i vikt och forma min kropp så som jag vill, så ger jag ändå inte upp. Det handlar om så mycket mer än bara det fysiska. Motion är även för själen, knoppen, välmåendet, humöret.. Så vare sig det blir minus på vågen eller måttbandet eller inte så handlar det om vad jag vunnit under den här tiden med mitt välmående också. Det är det mest mätbara av allt. Men självklart tänker jag inte ljuga eller hymla med att jag vill GÅ NER I VIKT. Men för mig är det viktigt att göra det med rätt metod, hälsosamt och i lugn takt. Ge det minst två veckor för att se resultat. Först handlar det om en omställning i kroppen och sen handlar det om att börja se mer resultat.

fitnessmotivation-viktnedgang-minresaraknas

Dagens kostschema är den här och det är den sista i schemat från Gymgrossisten, det var ju så det började, läs mer här. Men det jag kommer att göra är ju bara att börja om från dag 1 och så vidare tills det gått några veckor. Sen byter man själv ut något så att det passar en bättre. Jag börjar bli lite trött på keso både för- och eftermiddag och även till kvällsmål så jag byter ut den första till tex ett äpple plus nötter (ca 20 gr) och kvällen tar jag en proteinshake efter träningen, det ger mer för mina muskler, för min kropp.

 

viktresa-minresaraknas-workforit

 

Dagens träning, en av mina favoriter, axlar! Dock inte mage, avskyr att träna mage men det är en blandad hatkärlek, hatar att göra det men älskar resultatet. 🙂

minviktresa-strong-mama-workforit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.