Sandra Forsberg

Höstgarderoben är uppdaterad

Jag kände den. Hösten. Den friska vinden kom imorse strax innan åtta då jag var ute en sväng med Viggo. Som jag njöt. Hösten är snart här, min älskade favoritårstid. Friska vindar, varma solstrålar och så naturen som går mot varma, mjuka färger.

I år går även Viggos höstgarderob i höstfärger. Jag har klickat hem en massa senapsgult, rostrött och beiget. Stickade plagg med små träknappar, randigt set i ribbstickad trikå och mjuka sköna bodies.

Stickade byxor från ZARA.

Randigt set i tröja och byxa från HM – vill ha samma själv ?

Åh, ser ni så mycket fint!?

Vill ju ta på min unge herre typ allting nu! Handlar nästan uteslutande på HM och ZARA, och ibland hittar jag något fint hos Lindex och Newbie. Så sugen på dessa apbyxor från Lindex, får nog bli en trip till stan snart för att spana in allt höstigt.

Nu väntas chokladbollsbak inför kalas.
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.