Sandra Forsberg

Söndagslistan

VECKANS GLADASTE
Molly sa häromdagen ”Mamma jag har fått så många nya kompisar här.” Blir alldeles varm i mammahjärtat. Hon har hittat en kompis som bor mittemot oss och de springer och leker mest hela tiden, fram och tillbaka, in och ut. Hoppar studsmatta, äter glass och så kommer hon springande och frågar ”Mamma får jag äta hos L? …Men får hon äta här då?” – så härligt att se henne så glad! 🥰🥰

 

 

VECKANS KÄNSLA
Det är våååååååår! Molly svirade om till shorts häromdagen och så satt vi nästan nakna ute i solen tillsammans – HUR härligt?! Tänk att vi i vårt land får njuta av alla årstider och deras olika egenskaper. Lika mysigt som det är när hösten kommer, lika härligt är det nu dessa första dagarna med pangvärme och varma solstrålar.

 

 

VECKANS INREDNING
Hade hantverkaren här i torsdags. Gardiner i samtliga rum kom upp, stor tavla i tv-rummet, spegel i hallen och krokar i badrummet borrades upp – SÅ skönt! Nu känns det plötsligt mycket varmare, ombonat och ”klart” här hemma. Toknöjd!

 

 

VECKANS MAT
Köpte grill tidigare i veckan och i fredags invigde vi den, hur gott är det inte?

 

 

VECKANS PÅSK
Åkte ut till landet igår, bubbel och grillbuffé. Barnen letade påskägg, sprang efter drakar i vinden och vi åt världens godaste chokladkaka till efterrätt – tack mamma!

 

 

VECKANS SHOPPING
Fick hem en massa fint till vår älskade lille Viggos rum häromdagen. Och råkade visst få med mig en ny matta hem från IKEA med och så råkade jag klicka hem en beige sänghimmel som väntas på att hämtas ut. Det blir ljusare, mysigare och beigare 😚

 

 

VECKANS MYSIGASTE
Skärtorsdagens eftermiddag spenderades i trädgården med mina fina tre. Vi åt chips (Va?! På en torsdag mamma?”) i solen och drack ett glas vin. Vi tillät slappheten, gav Molly en padda i skuggan och så satt vi med varsin podd och blundade lite – hur härligt?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.