Sandra Forsberg

Det mest magiska!

Ett av dem mest magiska ögonblicken måste vara ens barns första leende mot en. Viggo gav oss det igår. Mollsan och jag satt och sjöng Bä bä vita lamm och så log han med hela ansiktet. Nu sjunger vi Bä bä vita lamm om och om igen och som han gillar det. Så härligt att vi kan börja interagera. Hade helt glömt hur uppfylld av lycka man blir.

Och Molly är så fin och förstående mot lillebror. Sjunger, klappar och leker titt-ut (lite tidigt kanske).. Hon pratar och läser sagor, berättar om händelser från föris. Häromdagen berättade hon om Spanien, om vilken pool han ska få bada i, hur huset ser ut och om vilka glassar man kan köpa. Älskad liten plutt ❣️

Vi mös till det med popcorn och ostbågar mitt i veckan, bara för att. I eftermiddag väntas mys med fina vänner och ikväll ska vi laga vår allas favoriträtt, lax med primörer – love it!
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.