Sandra Forsberg

Söndagslistan

VECKANS BÄSTA
Värmen, så härligt! Skippat jackan hela helgen och njöt av solens varma strålar, Hur härligt med liten trädgård, hur härligt att kunna gå UT,

 

VECKANS SÄMSTA
Mollys uppfostran är som borta. Hon har blivit en liten odåga. Lyssnar inte alls, skriker och hennes humör är katastrofalt. Så tråkigt att hitta på roliga saker när hon sedan beter sig som världens mest bortskämda unge

 

VECKANS INREDNING
Fick idag dille på att göra om Viggos rum och sålde väldigt snabbt sänghimmeln. Hamnade sen i ren utmattning och nu ser hans rum väldigt tomt ut, haha!

 

VECKANS KALAS
Firade Viggo 1 månad med picknick ute, åt gräddbullar och lät honom sova i vagnen.

 

VECKANS MAT
Picknick. Vi har ätit ute flera gånger denna veckan, picknick på lekplats, kaffe på altanen och kex i gräset, Ljuva sommartid!

 

VECKANS SHOPPING
Hämtade hem nya sneakers, love them! Invigde dem i lördags när hela lilla familjen hade en eftermiddag i stadsparken.

VECKANS MYSIGASTE
1: Tog Molly ledigt i torsdags i hopp om en fin dag tillsammans, och så mysigt vi fick! Lek, picknick, spel ute på altanen och glass i stora lass. Ville se om hennes humör ändrades och det gjorde det, tills det blev kväll och hon vände tillbaka till samma monster Men jag lever på dagen länge ?
2: Det behövdes en tvåa också, för tisdagen spenderades med min fina Malin. Vi tog en lång PW med våra små pojkar, lunchade i hamnen och hämtade sedan hem våra tjejer gör lek i trädgården. Jag blev serverad kaffe och dagen flög förbi! Just like old times när vi var mammalediga med våra flickor, nu med pojkarna och det är SÅ mysigt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.