Sandra Forsberg

Viggo 1 månad

Åh, tänk att vår lille pojke är 1 hel månad. Tiden går så fort. Viggo startade med att göra en magisk entré, han sov, var glad och gosig. Sakta men säkert har hans mage börjat krångla och han har SÅ ont. Det är så tydligt, så himla glad och nöjd tills det ska ammas och 30 minuter därefter, det skriks och bökas, älskade lille V.

Han är precis som sin storasyster med, ska helst ligga på bröstet och vill inget hellre än att bli buren, sätter man sig i soffan blir det allt som oftast protester. Åh, men det var vi inställda på, så det är faktiskt inte så farligt (än!!) även om man vissa dagar blir lite smått galen av sömnbristen. Nu har vi köpt en ny bärsele med (lyckades tappa den förra, suck!) så så fort den kommer hem blir det lite lättare att få någonting gjort här hemma ☺️☺️

Nej, lite smågodis till mig nu kanske, bara för att fira att jag varit tvåbansmamma i 1 månad. (Finns ju alltid något att skylla på, eller hur?!😅).

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.