Sandra Forsberg

DIY valmobil

Alltså min mamma är BÄST. Inte bara för att hon gör världsfina sängmobiler, hon är den snällaste, mest omtänksamma och finaste personen jag vet, men för att återgå till sängmobiler så har hon även gjort den finaste till vår lille V. Med kärlek och tid har hon virkat ihop dessa små valar i de ljuvaste tonade kulörerna.

Magiska va?!

Det är klart att man sover gott under dinglade små valisar 🐳🐳 eller hur?! Viggo sover dock inte så bra som vi först fick nys om, eller jo det gör han, men han sover endast på mig typ. Vägrar ofta att sova just såhär i mer än 5-6 minuter och så har han väldigt ont i magen vår lilla stackare. Vi provar just nu miniform och jag avstår från olika livsmedel för att utesluta det ena och det andra. Tur att jag går på lyckoendorfiner så jag är pigg ändå, även om K ibland för onda ögat när tålamodet tryter..

Nej, nu kommer snart mina fina vänner hit på våffelkalas – hur härligt!?
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.