Sandra Forsberg

Viggos lilla krypin

Så var den äntligen uppe, Viggos lilla sänghimmel. Den kom upp för flera veckor sedan, men kom ner lika snabbt, haha! Nu är den uppe och hans rum börjar så smått ta form. IVAR skåpen ska upp på väggen ovanför varandra och det ska upp någon tavla och så, men sen så är vi rätt så klara. Kanske att det behövs en och annan vacker träkorg till, vi får väll se 🙂

Denna lampan från FERM LIVING är helt magisk. Den lyser så fint på kvällen och den ger mig glad i hela kroppen. Att kika in i Viggos rum som ligger precis intill vardagsrummet gör mig så lycklig, ett litet pojkrum ??  Lägg märke till händerna på fönstret, haha! Jag ha rena fönster är en omöjlig ekvation här hemma ? ?

Åh, drömmer fortfarande om denna päronkorgen, sååå fin, men lite onödigt dyr tycker jag. Har kikat på några olika posters med, men slutar nog med att jag gör en själv. Såfort IVAR-skåpen kommer upp så kan vi spika upp en tavla med, och kanske behövs det några krokar det kan man ju aldrig få för mycket av..

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Åh! Spjälskyddet ser väldigt högt ut. Vart kommer det ifrån? Letar efter ett högre då min lille kille gillar att dra ner (och fastna) i vårt nuvarande..