Sandra Forsberg

Söndagslistan

VECKANS BÄSTA
Fredagskänslan! Först levererades vår nya supersnygga matta, sen lyxfrukost hos svärmor följt av att hämta upp Mollsan med sparkcykel. Vi traskade ner till skateparken och lekte och picknickade med vänner. Väl hemma firade vi fredag med att baka kladdkaka och äta god mat, sen somnade jag, lilla M och lille V i soffan långt innan klockan slog 21. SÅ gosigt!

 

 

VECKANS INREDNING
Fick äntligen handlat sängborden och nya mattan till vardagsrummet levererades – woop woop!! Sängborden blev 👌🏼👌🏼 och mattan alldeles underbart mjuk, fin och lagom till vår lilla vardagsrumshörna.

 

 

VECKANS HELG
Åkte till landet lördag-söndag och mösgod  hos mammsen. Lite gott plock innan middag, mys, godis i mängder och bara skönt häng. Söndagen spenderades i pyjamas ute i solen.

 

 

VECKANS MAT
Grillpremiär på landet i lördags – HUR gott! Vi måste köpa grill med, en djungel känner vi.

 

 

VECKANS NETFLIX
Dokumentären om Madeleine McCann. Har varit besatt av detta fallet sedan det uppdagades 2007,. Har hitintills lyckats plöja mig igenom 6 avsnitt. Så fruktansvärt hemskt, undrar så vad som hände henne.

 

 

VECKANS LÄNGTAN
VÅR! Snälla kom nu!

 

 

VECKANS BOOST
Kom i mina vanliga jeans tidigare i veckan. DEN lyckan. Spelar såklart ingen roll och det får ta den tid det tar – men lyckan över att få tillbaka mina kläder och klä mig som mig själv igen, så härligt! En helt ny garderob och plagg som jag tidigare varit rätt så trött på, känns plötsligt superhärliga och lyxiga. Win-win alltså  🤩 🤩

 

 

VECKANS MYSIGASTE
Körde hem till finaste vännen i torsdags och bjöds på fika och massor av gott kaffe. Så mysigt att bara hänga avslappnat i soffan medan kidsen leker.

 

Lyxfrukost hor svärmor.

Picknick och lek i det fria!

Smått och gott hos mammsen.

Världens bästa familjegos!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.