Sandra Forsberg

Finally – it has arrived!!

Så kom den, den nya mattan – och SOM vi gillar den! Helt magiskt. Det blev ombonat och varmare direkt. Stor, mjuk och skiftar helt superfint samtidigt som den skapar en lite ”ruff” känsla.

Det måste upp lite på väggarna, lite mer kuddmys etc, för att skala av det stora vita ljuset och göra det ännu mer ombonat och mindre kalt, men så mycket bara den här mattan gjorde för just känslan. Du hittar den här och vår är i storleken 200×300 cm.

Imorgon ska jag och Viggo in till stan och luncha med min mamma, då hoppas jag även hitta lite kuddar som kan få följa med hem. Åh, härligt!! Nu väntas sista avsnittet i Madeleine McCann dokumentären. Har ni sett?

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.