Sandra Forsberg

Kitchen style

Hej godingar!

Det regnar och regnar, smattrar så mysigt på våra takfönster. Viggo ligger och sussar sött i babyskyddet sedan vi lämnade av storasytster på föris och jag har just kokat lite kaffe. Kasper är på jobbet en halvdag idag och den riktiga vardagen börjar först nästa vecka då han övergår till heltid igen efter några veckor på hemmabas.  Igår strålade solen, vi gick en lång PW, åt lunch i trädgården och åt vårens första glass ute. Nu längtar vi tills solen och våren ännu mer!

 

Tänkte kika in och visa er lite bilder från vårt kök och matplatsdel. Det är fortfarande ganska kalt och det är en del som ska kompletteras, men det är så ljust och härligt.

Jag fullkomligt älskar vårt golv som är övergående i alla våra rum. Det är så ljust och perfekt i sin kalla men ändå varma ton. Passar perfekt till vår skandinaviska stil.

Som ni kan se är det väldigt kalt. Vi letar efter en stor matta att ha under matbordet. Vi vill ha något beiget eller möjligen grått, den ska tåla barnspill och vara runt 200x300cm. Har du tips på var vi kan hitta detta så hit me! Lite gröna sköna växter ska upp i fönstren med.

Bakom matsalsbordet måste vi ha något på väggen. Vi funderar på tavlor/vitrinskåp/skänk. Vill inte köra på för snabbt för att sedan få ändra oss igen, men känner samtidigt att det måste ske något NU (väntan är ju inte riktigt min grej va!). ???Gardiner ska med upp, jag hoppas att det blir lite mjukare och varmare intryck då. Har länge tänkt vita skira bara för att slippa insynen, men funderar nu på om vi ska ha någon färg, får nog klura lite till. Vi har bokat in en hantverkare om ett par veckor som kommer och fixar en massa pill till oss, gardinstänger, krokar etc. så jag har lite tid på mig.

Och visst är det härligt med en massa piff och smådetaljer! It’s all in the details! 

Nu ska vi strax traska iväg till BVC för att mäta och väga vår lille V. Han har redan blivit så mycket större tycker jag  – hjälp stoppa tiden någon!  I eftermiddag ska vi hämta K på jobbet och köra och handla lite smått.

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.