Sandra Forsberg

Det var för bra för att vara sant..

Vi gosar verkligen bara på här hemma. njuter, fikar och plöjer serier. Regnet faller ner varje dag och ljusen står tända dygnet runt. Så mysigt! Molly är så snäll mot lillebror och hon har tagit det så bra. Det är lite för bra för att vara sant har vi konstaterat flera gånger, Och det var det..

Jag har känt att något inte riktigt står rätt till med mitt underliv och fick igår det bekräftat då det visade sig att jag har en infektion i livmodern. Antibiotika på det och amningen får avbrytas i en hel vecka. Det känns för trist. Med Molly gjorde jag allt för att kunna amma, kämpade så jag grät och gav efter 3 månader upp då psyket inte orkade mer, kroppen hade inte mjölk så att de räckte och Molly var för liten för att orka suga. Med lillebror har det gått så bra från dag 1 och jag har varit så lycklig, jag kan ju faktiskt också amma och jag tycker att det är så mysigt att komma så nära lillebror. Men nu ska han få flaska och ersättning. Jag är så rädd för att vi inte ska få igång det sen igen, att han inte kommer att vilja ta bröstet och att mjölken kommer att sina. Så typiskt.

Nu ska vi kila och köpa ersättning så får vi se hur väl han tar det (och flaskan!?), han har ju inget val och jag ser inte fram emot kommande nätter.
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Fina du, försök att inte oroa dig <3 jag gav min son ersättning när han var runt en månad och jag var super orolig att han inte ville amma mer men så blev det inte. Jag hoppas verkligen att det kommer funka för er igen! Oavsett är du en jättefin mamma!

  2. Paulina

    Usch så trist, förstår din panik över att inte få tillbaka det med lillebror! Men du kanske kan försöka pumpa samtidigt så att mjölkproduktionen hålls igång? Och fortsätt ha honom nära så ska du se att han säkert vill ha mat från dig sen igen❤️ Hoppas allt blir bra med infektionen!