Sandra Forsberg

Söndagslistan

VECKANS BÄSTA
För många bra saker. Skulle säga såhär:
Helt klart när vi var på slutbesiktning! SÅ galet kul att få se allt nu när det är färdigställt och jag lever fortfarande i en eufori ang. det – så snyggt, så bra och det kommer att bli så perfekt för oss detta lilla radhuset.

Och såhär:
Helt klart att våren var och hälsade på i fredags och lördags. Jag satt i solen i 1,5 timme i fredags – i t-shirt, Så galet magiskt varmt och skönt, kände solen värma och slumrade faktiskt till lite mitt i allt. Igår var var det lika magiskt, vi var en sväng på lekplatsen och bara NJÖT av att ha vårjackan på och slippa den tjocka vinterjackan, äntligen. Det luktade t.o.m vår – gräs och ja, helt magiskt!

 

VECKANS SÄMSTA
Att jag börjat må mer och mer illa igen, går runt med en konstant känsla av illamående och hastiga rörelser för mig att tappa det.

 

 

VECKANS KÄNSLA
”Nu är det nära!” Både flytt och bebis. Känner mig lite stressad och vill få så mycket som möjligt gjort innan lillebror och flytt. Jag vill hinna sy draperier och måla Mollys säng. Jag vill hinna köpa nya bestå och lacka dessa i en magisk greige-färg. Jag vill köpa en massa annat på IKEA så vi slipper en tur dit sen direkt efter om vi har en lillebror med oss. Ja, jag vill en massa. Samtidigt säger kroppen åt mig att vila och ta det lugnt och jag känner hur hela jag craschar när det blir för mycket.

 

 

VECKANS DAGDRÖM
Drömmer om en magisk kväll med mina vänner i mina vanliga kläder. Min ljusrosa plisserade kjol med en enkel vit T-shirt, klackar till det och piffat hår. Jag drömmer om en ljumma sommarkvällar med bubbel, charkisar, grillat, potatissallad, vin, solkysst hud, smycken som gör det där lilla extra och magiska kvällar att bara vara. Att skratta och unna sig lite tid med god mat och goda vänner (såklart med min lilla bebis i släptåg, but still).

 

 

VECKANS INREDNING
Har hittat lamporna med stora L -Markslöjd har kommit ut med nyheter som vi bara MÅSTE ha. En svart BUDDY vägglampa och en svart HEAVEN taklampa står numera överst på min önskelista.

 

 

VECKANS HELG
Startade fredagen med lillasyster här, middag, film och godis. I lördags var vi ute i solen, på lekplats och gick en liten runda. Sen hade jag täta sammandragningar och trodde att det var på G, insåg att det nog allt var min lilla promenad som blev lite för mycket för mig.  Avslutade dagen med suchi på stan med fina vännen och sen hem till mellon med min lilla familj. Idag har vi faktiskt bara varit hemma och fått lite saker gjorda, rensat och städat och sånt, skönt att få det gjort.

 

(no more ableist skool, isolated housing, overbearing assignments, 0 crips, losing friends- literally never again), distance from Helen and toxic friends, freedom from shitty jobs, my own lil hut, finishing shows, acne going away :D kept good friends, dating a really sweet person, literally travelled to all cool places (SF, Seattle), reading whatever, building habits, fantasizing about my future - neverending openness, staying inspired, my fabulous life continues...

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.