Sandra Forsberg

Söndagslistan

VECKANS BÄSTA
Har haft världens härligaste helg utan tvekan!! Den har bestått av allt man kan önska sig!

 

VECKANS SÄMSTA
Att jag på grund av världens bästa lördag tog ut mig för mycket och jag hade så mycket sammandragningar att jag trodde att lilla V skulle titta ut under söndagsnatten…

 

VECKANS KÄNSLA
Älskar livet, älskar att vara mamma, älskar min K. Så tacksam för hela min fina familj, för min bästa mamma, min lillasyster och alla fina hjärtan som finns runtom mig i mitt liv.

 

VECKANS DAGDRÖM
Drömmer om en heldag i Köpenhamn men min fina mamms. Var år åker vi till Köpenhamn och strosar, äter frukost på café Norden, dricker vin på Illum rooftop, lunchar ute i solen och shoppar och kikar på folk. Det är en utav årets mysigaste dagar ever. Nu är det snart dag igen (nåja!), lille V får såklart följa med och det blir väll ett litet annat tempo med allt. Men som jag längtar!! I maj kanske 🙂

 

VECKANS INREDNING
Har äntligen packat ner alla handdukar och sängkläder som vi ska ha med oss. I veckan som kommer ska jag tvätta upp alla gardiner och packa ner dessa med. Mamma kommer ikväll med ett helt gäng nya flyttkartonger så det är bara att fortsätta packandet..

 

VECKANS HELG
Kickstartade helgen med fina vänner på restaurang i fredags. Åt god italiensk Pizza blanco, drack mumsig bubblande blodapelsindrink och avslutade med citronsorbe och kaffe. Mina tre flickor från gymnasietiden, visst är det något speciellt med gammal vänskap fylld av anekdoter, gemensamma klasskamrater (”Vad tror ni X gör idag?, ”Minns ni den vrålsnygga proffessorn? etc.) Fina små plagg till lillebror fick jag med 👶🏼👶🏼👶🏼

I lördags hade vi en heldag i stan, vi var på Malmö museum och strosade runt, avslutade med sen lunch och glass på saluhallen. Hur härlig är inte Malmö saluhall? ÄLSKART! Väl hemma gosade vi i soffan, tog ut täcket, åt kanelbullar och min kropp insåg att det var lite för mycket flärd för mig denna dagen. Enkel middag i form av lite tapas och så mello på det. Sammandragningar långt in på natten och ett löfte till mig själv om en betydligt lugnare söndag,

Så det fick det bli, vi hänger hemma här idag, har just beställt nytt elavtal, bredband, försäkringar och annat viktigt inför flytten. Nu i eftermiddag/kväll ska jag, Molly och min mamma åka till fina vänner för lite mumsig middag. Måndag imorgon och jag ska försöka packa ner min garderob (kan ju ändå inte använda någonting.. ).

Summa summarium av helgen: Absolute FAB. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.