Sandra Forsberg

Söndagslistan

VECKANS BÄSTA
Jag blev sjukskriven på 100%. Såklart inte kul, anledningen till det. Men rent kroppsligt, mentalt, psykiskt och fysiskt vill säga så mår jag så mycket bättre. Efter en otroligt tuff höst och vinter med ett väldigt stressigt jobb och en växande mage har det tagit ut sin rätt. Nu fokuserar jag på mig själv och kulan. Vilar, sover och tar det lugnt. Jag märker det redan på illamåendet, foglossningen och framför allt sammandragningarna som minskat markant.

 

VECKANS SÄMSTA
Samma dag som jag blev sjukskriven kom influensan. Feberfrossa, täppt och en huvudvärk från h-vetet. Idag känner jag mig lite mer på G.

 

VECKANS KÄNSLA
Ja, influensan gjorde sitt. Men som jag ser fram emot en ny vecka med lite mer energi. Jag ska nog försöka rensa i hallen och packa ner lite (typ allt!) i flyttlådorna.

 

VECKANS DAGDRÖM
När kommer våren? Minns ni sneakersen jag berättade att jag tog fram för ett tag sen, ja, de är åter tillbaka i skåpet. Men jag drömmer fortfarande om våren, har hittat en massa vårfint till Molly och drömmer om våriga dagar i stadsparken med mina små barn. Picknick i gräset och lek i parken, en promenad med lille V i vagnen och kanske en glass på cafét. hur härligt!? 

 

VECKANS INREDNING
Tulpaner är kanske ingen inredning, men det är min inredningsdetalj denna veckan. Krispiga, ståtliga och påminner om våren och det gröna som finns runt hörnet.

 

VECKANS HELG
Lilla M hämtades av sin faster och farmor i fredags och stannade där fram tills 20. Jag och K åt nybakade tekakor och drack varm choklad och smoothie i soffan. SÅ härligt. Vi hann se en hel film utan avbrott (jag höll mig vaken enbart för att vi startade kvällen vid 17.30). Igår hade vi mysfrukost och sen hängde vi i sängen hela familjen, den ena sjukare än den andra. Vi försökte oss ut på en liten promenad, men vi vände efter 2 meter när vi insåg att regnet föll. Idag var vi hos svärisarna och åt frukost, hängde där i flera timmar framför tee och choklad typ. Så mysigt! Nu har vi precis avverkat fruktsallad och en Disneyfilm hela lilla familjen. Strax blir det pizza och sen måste det dammusugas lite innan vi tar kväll på riktigt.

 

Throw kindness around like confetti #quote

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.