Sandra Forsberg

Söndagslistan

VECKANS BÄSTA
Att få hänga med min fina dotter. Att få pyssla, spela spel och leka med dockor. Jag njuter så och suger ur vartenda sekund för snart finns det mindre tid till allt det där.

 

VECKANS SÄMSTA
Kissig dygnet runt. Skulle kunna ha en toalett i vardagsrummet, springer 2-3 gånger i timmen och ibland känns det liksom som att mini borrar ner sig.

 

VECKANS KÄNSLA
Trött. Så trött. Känner mig en smula uppgiven och uttråkad. på situationen.

 

VECKANS DAGDRÖM
Drömmer om våren, om sköna morgnar i huset. Öppna altandörren på glänt, känna den friska luften strömma in och sätta sig omsluten med en pläd och dricka morgonens första kopp kaffe. Åh, visst låter det härligt? Vi måste köpa trädgårdsmöbler och jag ångrar så att vi inte fyndade loss när IKEA sålde ut sina vita ÄPPLARÖ-bord i höstas.

 

VECKANS INREDNING
Har fått dille på kuddar och funderar så på vilken färgskala vi ska ha på just kuddar och plädar i vår nya soffa. Med en beige soffa funderar jag på något vitt eller mörkgrått. Har kikat på denna från CEANNIS länge och denna från HM home ser så lyxig ut:

Kuddfodral i bomullssammet - Mörkgrå - Home All | H&M SE 2

 

VECKANS HELG
I fredags var fina vännen med barn över, vi åt pasta och lite choklad. Lördagen spenderades hemma i pyjamas typ hela dagen, spelade spel (jag skriver alltid det jag vet, men det är typ det enda vi gör, spel efter spel..). Framåt eftermiddagen tog vi oss ut för lite pulkaåkning och sen gosade vi framför Ronja Rövardotter tills lilla M somnade. Vi satte på en annan film och jag somnade som vanligt efter 15 ynka minuter. Idag var vi först på frukost hos svärisar och sen var Kasper med Molly och hennes vän på Leos lekland. Då passade jag på att lyssna på ljudbok, nätshoppa och åka och storhandla. Nu gosar jag med lilla M som kikar på Netflix och Kasper står och gör magi i köket, det doftar magiskt gott.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.