Sandra Forsberg

Favorit i vårt hem!

Vår mörka vägg i vardagsrummet må vara min favorit-spot i lägenheten. Jag kommer att sakna den något enormt. Älskar hur byrån smälter in i väggen. Vi har just beslutat oss för att ta med våra omlackade bestå-byråar för vi tokgillar faktiskt färgen de har. Nu hade jag precis putsat dem när jag tog bilden och jag ser nu att de inte hade hunnit torka än, haha! ?

Spegeln ska såklart med till huset, funderar på om den ska få hänga i hallen, vardagsrummet eller kanske i vårt sovrum. Lampan ska få stå i vårt sovrum tror jag, men funderar nu på om den kanske ska få stå på den här byrån ändå.  Åh, det kommer att flyttas runt en massa såklart! Kan tipsa om att lampan just nu är på 25% här. Den är ju alltid otroligt billig, men rabatt är rabatt. Jag gillar den jättemycket, tycket att skenet är så otroligt fint och den ser inte alls sådär billig ut som den nästan borde med tanke på vad den faktiskt kostar.

Sitter just i detta nu och gör moodboards till rummen utifrån de möbler och sakerna vi faktiskt äger idag. Inser mer och mer att allt är så himla dyrt och att vi faktiskt inte kommer att kunna köpa allt direkt. Alla småsaker kostar ju skjortan, bara handdukskrokar, toalettrullshållare etc. går ju för flera tusen med den smaken vi har.. Halleluja!

Ni ska få se snart, det blir ju faktiskt fint med de sakerna vi har i våra ägor idag med. Och ett hem star väll tid att byggas eller vad är det man säger?
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.