Sandra Forsberg

Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Vår fredag blev så himla mysig. Vi bojkottade TV’n, åt grönsaksdippa och spelade Diamanten otaliga gånger. När lilla M somnat gick vi och la oss, tittade på film i sängen och somnade långt innan 22. Ljuvligt!

 

VECKANS SÄMSTA
Så kallt det är, denna isiga kylan. Nu längtar vi efter vååår!!

 

VECKANS KÄNSLA
Kommer han inte snart? Tiden går så snabbt samtidigt som den går så långsamt.

 

VECKANS DAGDRÖM
Jag drömmer just nu om vårt nya sovrum. Med lillebrors säng inne hos oss känns det så stökigt och jag lägger ingen riktig energi på lägenheten. Känns som att den bara står och väntar på att bli av med oss. Drömmer om nya fina gardiner (har köpt ett par tunna, superfina i en härlig drömmig ljusbeige färg), en härlig matta under sängen (blir Tanger från ellos sålänge), nya sängbord och så härliga fräscha sängkläder i en gråblå nyans som vi köpte för ett tag sen. Hittade förresten dessa påslakanen häromdagen som jag måste köra och köpa i veckan! HUR fina och priset?! Ny poster ligger och väntar i källaren som kommer att passa så fint och jag klurar så på taklampa, tycker det är så svårt med sovrumslampor.

 

VECKANS INREDNING
Föll pladask för vägglampan från Pholc första gången jag såg den, nu funderar jag vad vi skulle kunna ha den. I vardagsrummet eller kanske i hallen. K gillade också den, nu måste jag bara presentera ett superställe där den skulle passa fint så är den snart hemma hos oss (eller ja, när vi flyttat då..).

 

VECKANS HELG
Efter en lång och seg lördagsförmiddag här hemma med lite stök och bök körde vi ut mot landet. SÅ härligt. Mamma bjöd på köttgryta, Kasper tände upp en brasa och jag latade mig i soffan. Nu kom vi just hem efter en dag av spel, ritande och mys. Vi har bakat semlor (Molly och mormor), varit och hälsat på grannens hästar och ritat i massor. Nu ska vi strax köra och köpa en ny säng till Molly som jag hittade på blocket, det kan bli ett spännande projekt.. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.