Sandra Forsberg

Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Att vara lediga. Lugna morgnar i soffan, struntar i skärmtid och hänger framför TV/paddan och telefonen. Vi har tända ljus på matsalsbordet hela dagen, det hinner aldrig bli sådär stökigt för vi är hemma och har tid att plocka undan, åh älskart! Känslan av rent, lugn och harmoniskt. Att bara vara, göra vad vi vill. vad vi orkar. Detta kommer att bli ett mycket bra år!!

 

 

VECKANS SÄMSTA
Kan inte komma på något. Lever i en liten bubbla just nu, tankar energi och ork.

 

 

VECKANS KÄNSLA
Glad. Glad i livet. Glad i att få så mycket tid till vänner och familj. Glad i att orka, känner att ledigheten verkligen har gjort sitt. Jag har ingen foglossning längre, inga sammandragningar och mår bättre rent psykiskt. Känner hopp för framtiden, Energi och glädje!

 

 

VECKANS DAGDRÖM
Drömmer om denna fina fina mattan till vårt nya vardagsrum. SÅ fin, så perfekt i färgen och bara så drömmig. Behöver nog inte säga mer.

 

 

VECKANS INREDNING
Köpte ju soffa i veckan, detta har resulterat i att jag är på jakt efter ett fint soffbord. Jag har spanat in detta kanonfina – men Kasper gillar inte ”ytan” på bordet. Nu är vi på jakt efter något liknande med svarta ben, ljus toppskiva och i likande storlek. Kan nog få honom att ändra sig så småningom när jag inte hittar något annat..

 

 

VECKANS HELG
Startade lördagen med frukost hos svärisar och hängde där, sen blev det en prommis i solen med min  lillasyster som är hundvakt. Lilla Molly och jag hade en playdate hos fina vänner, barnen lekte i trädgården och vi mammor drack kaffe omslingrade av fleecefiltar. – härligt!! På kvällen körde jag in till stan för födelsemiddag på stan. Söndag idag och vi har mest myst hemma. Några vänner kom över på spontanlucnh och sen tänkte vi gå ut, men stannade inne med sällskapsspel och målarböcker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.