Sandra Forsberg

Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Att det är jullov och att det blev en vit jul. Vaknade av att det illsnöande och fann ett kritvitt landskap utanför fönstret. Pulkaåkning, snöknaster under fötterna och en helt magisk blick i Mollys ögon.

 

 

VECKANS SÄMSTA
Varit väldigt illamående och spenderat många timmar i badrummet.

 

 

VECKANS KÄNSLA
”Dags att göra ingenting”. Vi ska fira lite jul, lata oss i pyjamas och ligga med höga fötter i soffan.

 

 

VECKANS DAGDRÖM
Lever i en dröm just nu.

 

 

VECKANS INREDNING
Så trött på vårt hem just nu. Drömmer bara om det nya. Vi har insett att vi måste beställa en soffa typ nu bums med det samma. Beställningstiden är ofta tio veckor och då ligger vi redan illa till i tidsplanen..

 

 

VECKANS HELG
Kickstartade lovet med middag hos fina vänner, spelade spel natten lång och bara en massa skratt och prat. Kom hem alldeles för sent, men samtidigt så tacksam för sånna kvällar. I lördags låg vi i soffan hela dagen, spelade spel och pysslade. På kvällen firade vi jul hemma hos K’s föräldrar, magiskt var ordet! Idag blev det pulkaåkning hela dagen, en promenad till fiskaffären för sista inköpen och så suchi på bästa haket. Avslutade kvällen med att fira jul hos min syster, Molly fick feber och är så hängig vår lilla stackare, Hoppas på en bättre morgondag för då är det – JULAFTON:

 

GOD JUL!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.