Sandra Forsberg

GRAVIDVECKA 30

BEBIS
Vecka TRETTIO. Liksom bara ”Hallå det är snart dags!!”. Galet är vad det är. Magen växer och Molly frågar ofta när den ska spricka, Jadu, aldrig hoppas jag. Men så tryggt det känns, dags att skriva lite listor för allt tror jag. BB-väska, har vi allt, vad mer behöver vi köpa etc etc.

 

 

CRAVINGS
Apelsiner, alltså äntligen är det värsta sockersuget borta. Tomteskummen ligger kvar i lådan och istället är kylen fullproppad med kalla, runda, orangea apelsiner. Mums!

 

 

VECKANS MUST HAVE
Hittade denna förvaringspåsen och denna korgen från Ferm Living – HUR fina. Så galet fina att jag dör en smula. Visst måste man ha förvaring liksom, men det får vänta. Inser mer och mer att det är bäst att flytta in först och de hur allt blir rent plats-, ljus- och färgmässigt etc.

 

 

MAMMAMODE
Ledigheten som kommer, mellandagarna är snart här och efter julfirande i klackar och blingande öronhängen går jag klädd i mjukisbyxor och en stor stickad kofta. Glasögon, hög bun på huvudet så mjuka shepherds på fötterna. LOVE IT.

 

 

ÖVRIGT
V ska få en liten pojkkompis. Fick sms från min fina vän Frida idag som just kom från RUL och berättade att de också ska få en liten pojke, magiskt!! Nu väntar vi på besked från mina andra växande bönor, Tror det blir en liten pojke till och en liten flicka. Åh, vårt lilla minigäng, längtar så tills vi kan börja hänga runt. Alla bor vi om 3 månader i nya fina hus. Tänk att vi är så stora och gamla liksom?! Barn, hus och riktiga fasta jobb. MY GOD!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.