Sandra Forsberg

Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Vi har tagit in julgranen. Det var dock en svettig och blöt eftermiddag på Plantagen vi hade lilla M och jag. Vi skulle överraska pappan i huset med att köpa gran (mest för att få in den lite tidigare än vad pappan tyckte!).
1. Det ösregnade.
2. 2 minuter in i affären knep Molly ihop benen och tjöt ”Mamma, jag är kissig!!!!”.
3. Jag med foglossning från hell var typ lika kissignödig som Molly.
Detta resulterade i att vi grep tag i första bästa gran och insåg när vi kom hem att tja vi kunde ju ha valt en bättre, alltså en mycket bättre. Men vi har en gran, det doftar magiskt och medan vi pyntade åt vi tomteskum, lyssnade på julmusik och skapade minnen och traditioner. Win-win ändå! (Fast nästa år ska vi ha en disneygran i vårt nya hus!).

 

 

VECKANS SÄMSTA
Stressar mycket på jobbet efter hektiska veckor och får mycket sammandragningar. Känner så tydligt hur det psykiska hänger ihop med det fysiska som händer i kroppen. Två veckor kvar sen är det jullov och HUR skönt är inte det!?

 

 

VECKANS KÄNSLA
Traditioner. Så glad över att kunna föra vidare härliga, mysiga traditioner som min mamma gett mig. Vi smyger upp på morgnarna, tänder ljus, äter frukost framför julkalendern och hinner öppna luckorna för dagen. Nedräkning till jul och Lucia. Åh, lite snö på det så är vi hemma!

 

 

VECKANS DAGDRÖM
Drömmer fortfarande så mycket om garderoben, Kan det bero på att jag inte kan använda så mycket just nu? Kan liksom inte släppa tanken på en luftig garderob med få lyxiga favoriter. Just nu, en fullproppad garderob med favoriter, men också mycket ”OK”-plagg. Rensade ut en massa kläder igår, vill börja om. Packade ner det bästa, det som ska sparas i en stor flyttlåda ”Sandras kläder”. En säck till Erikshjälpen och en säck med ”Om jag saknar så kan jag hitta det här i 6 månader, slängs juni 2019”. Drömmer om denna, verkligen. SÅ FIN, kanske slår till, 25% idag..

 

 

VECKANS INREDNING
Hittade en gammal bild på vårt vardagsrum och blev genast sugen på lite förändring. Så missnöjd med tavlorna och det svarta, det är för murrigt och jag trivs inte alls här inne just nu. Hur fint var det inte när denna bilden togs? Kanske dags att hämta upp mattan från källaren och måla om ramarna?

 

 

VECKANS HELG
Vi startade då med julgranshandlingen, sen blev det fika på espresso house, så mysigt! Hem och klädde granen lagom till K kom hem. Hämtmat och mys i soffan hela kvällen lång. Igår var vi hemma och röjde, jag rensade i garderoben och gick igenom olika skåp och hyllor. Ett långt besök till bibblan för både bio och julpyssel fick rädda eftermiddagen och så god mat hemma tillsammans avslutade kvällen. Idag blev det julmarknad i vår lilla by. Vi träffade tomten som anlände i båt och Molly fick möjlighet att önska sig något. Lite korv och marknadsgodis på det. En sväng hos Mollys farmor och farfar hann vi också med, där blev det lite julfika och spel. Nu nannar M och jag ska fortsätta att rensa, kanske påbörjar den där målningen av ramarna med..

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.