Sandra Forsberg

Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Tjejkväll idag, sju fina vänner här. Allt från grundskolevänner till mammaledighetsvänner, tänk så berikad jag är att ha så fint folk omkring mig. Lycklig ända in i själen.

 

 

VECKANS SÄMSTA
M har varit sjuk, det startade med allmän trötthet och hängig och slutade i vad som  nog måste varit en variant av matförgiftning. En natt var vi uppe i helspänn och dagen eter var hon vår pigga, glada och matglada (!) tjej igen.

 

 

VECKANS KÄNSLA
”Inte långt kvar”. December är här, MYS MYS MYS. Livet leker i december. Månaden kommer att swischa förbi och sen är det inte längt kvar tills flytt och bebis. Tiden går så fort och det känns så kul!!

 

 

VECKANS DAGDRÖM
Drömmer om mammalediga dagar med fina vänner. Det kommer 4 nya små karameller till ligan nästa år. Det kommer bli SÅ bra.

 

 

VECKANS INREDNING
Köpte hem spjälsäng, sydde ett spjälsängsskydd och bäddade lillebrors säng idag. SÅ mysigt! SÅ fint och jag älskar allt som har med bebisgrejer att göra.

 

 

VECKANS HELG
Mormor passade M i fredagskväll och jag och K kom iväg på julfest. SÅ kul, helt otrolig fest som anordnades av K’s jobb och jag har inte skrattat så mycket på flera år. Lördagen firade vi in december med julkalender, varm choklad och pepparkakor. Sen lekte M med en kompis, vi vi var hemma en sväng hos min syster och åt lussebullar och så hämtmat på det. Idag var det full rulle, startade med att baka en stor sats lussebullar, kokade kola och plockade. Efter lunch blev det ett besök på badhuset och så satte vi upp spjälsängen. Tidig kväll kom mina fina vänner hit på lussebullar, julgodis och mys. Åh, älskart’! SÅ redo för jobb imorgon – laddad av vänner, kärlek och energi!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.