Sandra Forsberg

Tillbakatitt

Throwback time. Undrar så hur lillebror kommer att se ut, blir han lik Molly? Vem kommer han att växa upp och bli? Vilka egenskaper kommer han att få? Blir han lika envis som Molly (omöjligt!)? Så spännande att se ett nytt litet liv formas och utvecklas. Lilla M är en envis, intresserad och framåt tjej som samtidigt är väldigt känslig och blyg. Jag ser mig själv till stor del i henne. Min lilla M, ofta upplever jag egna barndomsminnen genom henne. Tänker att jag på något sätt förstår när hon smäller i dörrarna och sen kommer krypande ut för att be om ursäkt trots att hon inte riktigt klarar av det. Vill bara ha kramar och pussar och kärlek.

Så liten hon var, strl 46 i kläder i flera veckor, en så otroligt liten tjej hade vi. Gos, gos gos! Hoppas så innerligt att allt går bra fram tills BF och därefter.
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.