Sandra Forsberg

Gravidvecka 27

BEBIS
Bebis rör sig vilt och jag mår ofta illa under kvällarna. Minns inte alls att det var såhär med lilla M, då var sparkarna och livet i magen mer en mysig bekräftelse som gav mig lyckotankar. Det gör ju lille V med såklart, men jag är mycket mer känslig för alla typer av påfrestningar nu. Blodsockernivån märks tydligt och jag försöker komma ihåg att äta små mellanmål.

 

 

CRAVINGS
Clementiner är fortfarande så gott, men det tycker resten av min familj med, haha! Bubblig dricka, alltså kolsyrat är också en höjdare. Ge mig bubbelvatten, julmust, fanta, don’t care så länge det bubblar.

 

 

NAMN
Stryker den här kategorin nu. It’s a baby V!

 

 

VECKANS MUST HAVE
Denna filten är ju DET gulligaste jag sett. Jag beställde min för flera veckor sedan och väntar fortfarande på leverans, men ojojoj så fin! Längtar så att få bädda fint i vagnen! Måste köpa en spjälsäng till lägenheten med. Har tidigare tyckt att det knappt behövts, lille V kan ju sova i sitt babynest och i liggdelen i vagnen och kommer troligtvis ändå sova mellan oss, men så tänker jag att det är ju bara att lyfta ner – in i flyttbil – och in i huset. Easy peasy! Så kan jag få boa lite med, måste få tvätta de där sängkläderna, puffa kuddar och filtar och små gosisar.

 

 

MAMMAMODE
Provade min julklänning från förra året och den sitter helt perfekt trot eller ej. Imorgon ska vi på julfest med K’s jobb och jag känner mig faktiskt rätt så fin. Får se hur länge klackarna orkar vara på bara.. Ett par mammabyxor sprack häromdagen haha! Och Kasper tycker jag är större nu än vad jag var precis innan lilla M kom, well well..

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.