Sandra Forsberg

Min lilla Mimmi

Mysmorgon med liten tjej. Vi var hemma idag, VAB av liten utmattat tjej. Iklädd favoritkläder med Mimmi som hon fått av Kaspers moster. Alldeles för stort, men det ska på mest hela tiden. Så klurigt att få på henne  kläder i lite mer min smak nuförtiden. Antingen så ”matchar det inte mamma”, ”är för kallt/varmt” eller är det ”såå oskönt, kliaar och sticks”. Man får välja sina fajter.. Förskolekläder är förskolekläder och helgkläder är helgkläder punkt slut.


Och alltså – första december på lördag hörrni, MYS! Julkalendern verkar jättebra med, äntligen! Jag blir som ett litet barn var december, alla traditioner ska skapas, uppföras och uppnås. Åh, december kommer att swisha förbi!
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.