Sandra Forsberg

VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA
Vår förmiddag i lördags. Startade med timmar i pyjamas innan vi cyklade till skogen för att möta upp bästisar. Vi matade hästar, fikade i solen och njöt av frisk luft. Bara strosade, snackade skit, lät barnen gå balansgång på gamla stockar. Så enkelt, så härligt. Sparas i minnesbanken och stryker under att det måste göras oftare!

 

 

VECKANS SÄMSTA
Att allt kostar så mycket pengar. Med jul runt hörnet, nytt hus to come och bebis på väg springer pengarna iväg. Vi håller budget men det är mycket utgifter och nu i december är det tre födelsedagar i familjen till råga på allt. SÅ kul, men det kostar därefter..

 

 

VECKANS KÄNSLA
”Julklappar”
Med tanke på den tidigare punkten känns det skönt att berätta att det inte klokt och det är inte ens december men att jag är klar med alla julklappar. Så magiskt skönt faktiskt! Okejdå, jag har en liten kvar till min lillasyster, but still..

 

 

VECKANS INREDNING
Fått dille på Mollys nya rum sedan jag köpte hennes fina matta i fredags. Hittade denna skrivbordsstolen, detta påslakanet och denna sängen och vill liksom bara ha ALLT.

 

 

VECKANS HELG
Fredagen startades hos fina kollegan i deras urmysiga hus, fortsattes i soffan med shopping halva natten. Lördagen skogstur, playdate och soppkväll hemma. Söndag frukost hos svärisar, pepparkaksbak med fina vänner, eftermiddag på ILVA och IKEA där vi avslutade med middag. Hann inom huset för att kika på kaklet som kommit upp med. Fullt ös medvetslös, men vi har fått mycket gjort!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.