Sandra Forsberg

GRAVIDVECKA 26

BEBIS
Nu utvecklar fostret sina lungor och tränar på att andas genom att dra in och ut fostervatten i lungorna. Fostret kan öppna och stänga sina ögon. Längden är cirka 35 centimeter och vikten är 800 till 900 gram. Fostret kan höra ljud som kurrande mage, röster och nysningar.” (Källa 1177.se)
35 centimeter alltså, som en liten riktig bebis ju. Fullt förståeligt med tanke på sparkar, hicka och allt annat som pågår därinne.

 

 

CRAVINGS
Julclementiner i nät. Äter minst sex clementiner var kväll. MUMMA. Ja, julmust med, kanske inte lika hälsosamt, men hey, I’m pregnant.

 

 

NAMN
Alltså det är en liten V vi har. Molly är så gosig och säger så gulliga saker om lillebror. Idag så sa hon sådär spontant när vi dansade loss i vardagsrummet. ”Mamma, tror du att V tycker det är kul att dansa såhär?”. Smälter i hela hjärtat. Kommentarer som ”Du får byta blöja och torka bajs, men allt annat med V sak jag göra. Välling, både blanda och mata, leka titt-ut, ta på kläder och bära. Visst kan jag det mamma?!” kläcks ut hela tiden och hon är så spänd.

 

 

VECKANS MUST HAVE
Det finns ju liksom så mycket! Tänk om inte nätshopping fanns, då vore jag miljonär. Funderar på att klicka hem denna lampan nu på black friday, visst måste lillen ha en fox-lampa liksom?

 

 

MAMMAMODE
Har hittat lite nytt i min befintliga garderob som jag kan använda. Gett upp tanken på att köpa nytt, drömmer mer om en ny garderob efter födseln.

Bebismodet fortsätter växa dock. Här nedan nya fina stickade plagg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.