Sandra Forsberg

VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA
Fick ett helt barnfritt dygn med min K. Behöver jag säga mer?

 

 

VECKANS SÄMSTA
Kommer nog inte på en enda dålig sak.

 

 

VECKANS KÄNSLA 
Christmas is around the corner! Känner jul i hela kroppen. Spelar julmusik på högsta volym, tänder doftljus som doftar kanel och nejlika och trycker i mig pepparkakor när lilla M somnat.

 

 

VECKANS DAGDRÖM
För tidigt att drömma om snö? Well I do. Vita landskap, pulkabackar och mössor i ull.

 

 

VECKANS INREDNING
Julstjärnorna är på plats. I fönstren lyser stjärnor och små granar i keramik har tagit plats i våra vrår. I veckan planerar jag att handla hem hyacinter, rumsgranar och grankvistar. Åh, grönt är skönt!

 

 

VECKANS HELG
Molly sov hos mormor i fredags och jag och mötte upp min K i Malmö tidig fredagskväll. Julshoppade lite klappar till M och ett och annat plagg till lille V. Åt middag på KOL och vandrade sedan genom stan för lite godis och körde sen hem till soffan. Vi vaknade upp till en tyst lördagsmorgon, drack kaffe och mös runt. Åkte och provade soffor, tittade på lampor och kikade på vårt kök en gång till. Lunchade i ett juligt Lund på tu man hand innan vi körde ut på landet och hängde med mamma och Molly. Idag har vi mest hängt, gick en runda runt Svaneholmslott och så var vi på bio ”Grinchens jul” i eftermiddags. MYSIGT med julfilm! En helt fantastisk kanonhelg med mycket kvalitétstid med mina hjärtan.

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.