Sandra Forsberg

Julklappsdrömmar för två

För någon vecka sedan knåpade jag ihop ett inlägg om 7 drömmiga klappar för mig, nu tänkte jag visa er vad K och jag önskat oss tillsammans. Som nämnt har vi önskat oss nya fina saker till huset. Vi vill lämna gamla ”tradiga” ting och påbörja nya hållbara produkter som är här för att stanna.

Nya påslakan känns som ett måste när man flyttar. Nu vill vi ha nytt, mjukt och fräscht. Dessa ecofriendly påslakanset från HEMTEX i en ljuvlig mullvadsfärg kommer att passa prima ballerina i vårt sovrum som ska få lite hotellkänsla.

Grå Enfärgad Påslakanset Eco Smooth - Hemtex

 

 

Nya fina bestick har vi behövt länge(!). Dessa fina från Villeroy och Boch står högt upp på vår önskelista.

Lite nya handdukar känns också fräscht att fylla på med. Dessa lite annorlunda från HEMTEX kommer att sticka ut precis lagom på vår gästtoalett.
Beige Övriga mönster Badhandduk Jamie - HemtexJag kommer aldrig sluta drömma om denna svamplampan från Olsson & Jensen, jag har spanat på den i år utan att slagit till. Märkligt då det egentligen inte är så dyr, men jag har liksom inte kommit till skott. Nu så kanske, finns bland annat att köpa här.

Sist ut är denna magiska oljelampan från Karlskrona lampfabrik. Den kommer att bli så fin på vårt matbord och passa kanonbra till det antracitgrå köket. Drömmen, drömmen.

Som sagt, drömma kan man. Presentkort på IKEA är också en höjdare när det ska köpas nya täcken, kuddar, durkslag etc.
Nu väntas en sen PW,
Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.