Sandra Forsberg

7 drömmiga klappar

November är här och därmed snart december och julen med. Våra föräldrar har redan börjat fråga vad vi önskar oss i julklapp. Eftersom vi flyttar snart har vi bestämt att önska oss saker till huset. Vi vill lämna mycket här och börja om på ny kula tillsammans, Kasper har ju flyttat in till mig från början och nu vill vi skapa vårt egna hem. Men trots att det är så härligt med nya ting till huset och som Kasper säger ”Det är ju indirekt julklappar till dig ändå” (sant!) så är det ju extra härligt att få lite lyxigheter till sig själv med. Att både K och jag fyller år i december är en bonus i år och jag passar på att önska mig lite extra fina ting som jag varken har ekonomi eller själ att köpa just nu.

 

Jag har knåpat ihop 7 klappar jag drömmer om just nu. Först ut är denna magiskt fina väskan från Fitzi aus PreuBen. Finns att klicka hem här.

En annan skönhet är denna termoskannan från Georg Jensen. Iofs en present till oss båda, men här sätter K stopp, onödigt dyrt och inte så snygg att den är värd pengarna menar han. Jag menar att detta är en utsökt klassiker som håller livet ut. DRÖMMEN kan klickas hem här.

Något som nog finns på min önskelista varje år är en pyjamas. Finns inget bättre än att gosa runt hemma och känna sig både snygg och bekväm eller hur? Denna kashmirdröm från HM får det att smälta i ögonen på mig, dock fantiserar jag om den gråa som passar både tycke och hudton lite bättre. Överdel finns att köpa här och underdel här.

Något annat jag sällan unnar mig själv är nya fina smycken. De flesta jag har kommer från antingen Kasper eller mamma. I år har jag spanat in denna ringen från SOPHIE by SOPHIE och dessa öronhängena från Syster P.


Sist men inte minst, det min garderob består allra mest utav, stickat. Mjuka, sköna, lyxiga ting från SOFT GOAT har fångat mitt hjärta i vinter. Spana in denna marinblå klassiska koftan:

Och denna perfekta gråa toppen, tokgillar längden på ärmen och färgen är sådär precis lagom grå.

Åhja, drömma kan man ju alltid. I slutändan så räcker det med att ha nära och kära runtomkring, friska och glada. SÅKLART. Men vi är ju trots allt bara människor i detta konsumtionssamhälle.

Nu väntas en dag fri från aktiviteter och planer, vi ska göra absolut ingenting och det ska bli så skönt. Jag har fått en rejäl förkylning och hoppas hitta en ny bra serie att bli beroende av.
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.