Villa Sjöliden

Att frisera mina afrikanska liljor!

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Wow vad denna härliga helg swishade förbi…  och strålande väder har den bjudit oss på, med undantag för lite snöoväder natten till söndag.

Igår passade jag på att klippa ner mina oliv och citrusträd som till min stora bedrövelse tappat alla sina blad denna vinter. Jag som hade drygt 20 citroner på ett träd… suck! Men skam den som ger sig… nu är dom nerklippta (eller nyfriserade) och det är bara att vänta på att nya gröna skott letar sig fram.

Även mina Afrikanska liljor har fått lite extra kärlek då alla torra blad har avlägsnats och har nu fått flytta in i glasrummet.

Nu är det bara att vänta in alla blomstänglar, som snart kommer att börja leta sig fram mellan dom stripiga bladverken. Denna blomma har nog faktiskt kommit att bli min nya favoritblomma. Den kräver inte alls mycket omsorg, vilket ändå är himla skönt!

Trodde även att jag skulle hinna med att klippa ner och ta in alla min hortensior som stått på övervintring ute i boden. Men det får bli ett projekt denna veckan istället, tillsammans med alla pelargoner.

Och nu är vi som sagt inne på en ny vecka igen… HÄRLIGT! Nya tag och nya möjligheter…

Dock vaknade vi upp till snöstorm, vilket kändes sådär… men jag försöker ignorera;)

Och på lördag blir jag gräsänka, då hela familjen åker upp till fjällen och lämnar mig ensam hemma i en hel vecka. Nej, dom lämnar mig inte… utan det är självvalt, då jag föredrar sol och värme 😉

Idag tänkte jag visa er dessa godingar

Klänning, omlottklänning, tröja och topp

Önskar er en härlig dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.