Villa Sjöliden

Livet har inte varit en dans på rosor!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Nu var det ett par veckor sedan sist vi hördes. Livet här hemma har inte varit en dans på rosor, då vi haft konstant sjukstuga sedan sist jag skrev. Inte nog med att tre av fyra familjemedlemmar åkte på influensan… förra helgen åkte Alicia på en riktigt aggressiv magsjuka (som pågick i en veckas tid), vilket slutade med att hon blev inlagd på sjukhuset ett dygn med två olika dropp osv.

Jag räknade ut att vi har blivit inlagda på barn (i ett isolerat rum) ca var tredje år med Alicia. Första gången var hon 7 veckor gammal och åkte även då på en aggressiv magsjuka. Andra gången var hon tre år gammal och blev jätte sjuk i RS-virus, och så nu. Lilla hjärtat<3 Hon som i vanliga fall är tunn som en sticka… ja ni kan ju tänka er nu.

När det gått en vecka och Alicia börjat piggna till igen och vi började pusta ut, så insjuknade Milian i samma. Suck… och lika intensivt och överjäkligt…. Han har skrikigt och gråtit av magsmärtor. Så efter snart två veckor med magsjuka här hemma börjar händerna se ut som russin efter allt tvättande och spritande. Men nu känns det som att det sakta börjar vända för honom också. Har ni varit med om sådana här långdragna och intensiva magsjukor?

Men även om vi varit isolerade här hemma och att vi inte kunnat gjort så mycket annat än att passa upp på sjuklingarna så har det ju varit strålande väder utanför fönstren.

Och det om något får man ju fin fin energi utav… trots omständigheterna hemmavid.

När man öppnade ytterdörren för att släppa in och ut katten hördes vårfåglarna kvittra ut sina fina melodier, och solen riktigt värmde mot ansiktet.

Såg att det fina vädret delvis verkar hålla i sig över helgen… så jag får förhoppningsvis passa på att njuta utomhus då istället.

Nu tycker i alla fall jag att vi kan få förbli friska en lång tid framöver!

Men nog talat om det, för idag tänkte jag visa dessa fina vårnyheter

Snyggaste byxorna, vit blus, sneakers

Blev även förälskad i denna skönhet som det just nu är 25% rabatt på. Och så fin till byxorna!

Nu ska jag ÄNTLIGEN åka till jobbet då Snickaren har tagit över vabben här hemma.

Önskar er en strålande dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.