Villa Sjöliden

Tillbaks efter en rörig vecka!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Efter några dagars tystnad härifrån är jag äntligen tillbaks igen. Förra veckan var väldigt rörig, därmed tog tröttheten över, och bloggen fick läggas åt sidan en stund.

Under gårdagen passade vi på att plocka in alla blommor som ska övervintras i förrådet. Även alla poolmöbler, dynor, kuddar och plädar fick nu åka in på vinterförvaring… vilket känns så skönt. Dock har vi nog minst en hel dags plockande kvar, då alla utemöbler och växthus måste plockas in och rensas ut. Men det viktigaste är gjort vilket känns himla bra!

Gårdagen började även med att bjuda på en jättefin morgon och förmiddag. Men vid lunch drog ett riktigt åskoväder in över oss som gjorde att vi fick ge upp och ta skydd inomhus. Regnet piskade mot fönsterrutorna och medans Snickaren tände brasan passade jag på att tända en massa värmande ljus runt om i huset. MYSIGT!

Men idag är det måndag IGEN, och ytterligare en ny vecka har påbörjats. Efter en god natts sömn, känner jag mig ändå rätt så utvilad och redo att ta mig an denna vecka.

Idag tänkte jag visa er dessa fina nyheter som jag plockat ihop åt er…

Jacka/ kavaj, Tröja, Blus, Blazer, Mönstrad blus, Kjol

Och slutligen så vill jag återigen pusha för denna goding, ALLTSÅ ÄLSKAR DEN!

Dags att fara mot dagens arbetspass.

Önskar er en fin start på veckan<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.