Villa Sjöliden

En mosstäckt och trolsk skogstur…

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Idag är jag tröttare än tröttast… har nämligen hostat mig igenom natten och därav inte fått min ordentliga skönhetssömn. Ögonlocken känns därför som cementblock och kroppen känns som dagen efter en utekväll.

Blir att bespara mina kollegor detta hostande och snörvlande genom att jobba hemifrån idag.

Igår efter jobbet, åkte jag och Milian iväg och plockade svamp. Jag blev så sugen att bege mig ut i skogen när en kollega talade om att hon skulle ut och plocka svamp efter jobbet, så jag var tvungen att göra desamma. Och med bästa sällskapet dessutom!

Och visst fanns det både trattisar och gula kantarellen som vi kunde fylla våran påse med.

Visst är det något speciellt med att strosa runt i en mosstäckt och trolsk skog där allt är så orört förutom djurens upptrampade stigar.

Väl hemma hade jag tänkt baka kanelbullar, dagen till ära… men där gick orken ur… och jag får därför se om jag orkar dra igång ett bullbak idag istället efter jobbet.

Karaffen hittar ni här till toppenpris!

Dagens tips blir idag denna och denna tidlöst modenyhet, För är det något som är bra att ha i garderoben så är det just dessa plagg som också är perfekta att klä upp och klä ned beroende på tillfälle.

Nej, dags att börja jobba!

Önskar er en härlig tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.