Villa Sjöliden

Måndag morgon igen!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Så var det måndag morgon igen, och som vanligt känns det som att helgen bara flög förbi i en rasande fart. Ofta tänker jag på, vad mycket det skulle göra om man hade en extra helgdag. tillexempel ledig fredag. En gång i tiden jobbade jag ständig kväll, och hade just då lediga fredagar. Detta var helt perfekt, då man kände att man fick ut maximalt av helgen, samtidigt som man fick helt lagom med återhämtning till den kommande veckans jobb.

Men nu är i alla fall helgen förbi, och alarmet ringer sådär fasligt tidigt som det brukar. Jag snoozar några gånger extra ihop av att kanske vara lite piggare tills alarmet ringer igen. Men nej… tillslut får jag ta mig i kragen och häva mig upp från den varma och goa sängen.

Den kyliga luften i huset möter min varma kropp, vilket gör att jag snabbt letar på min varmaste tröja och sätter på mig mina nyinköpta fårskinnstofflor. Nu är jag redo att sätta fart på dagen!

Och när vi ändå pratar kyliga morgnar, så tänkte jag idag tipsa er om denna, som det just nu är 50% rabatt på. Sedan dessa som såg så grymt gosiga ut!

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.