Villa Sjöliden

Sjukstuga och en titt på vårat nya sovrum!

Innehåller annonslänkar

God förmiddag kära ni<3 

Första september, och årets första höstmånad är kommen.

Här hemma ligger jag nedbäddad i en intensiv förkylning som attackerade mig i tisdags kväll och som gör att jag mer eller mindre hostar lungorna ur mig, Därav uteblivet inlägg under gårdagen,

Igår hade jag även feber, men idag verkar den tack och lov ha gett med sig. Så fruktansvärt förargligt att behöva sjukskriva sig när man precis påbörjat en ny tjänst.

Men nu är det som det är, och jag hoppas att jag piggar på mig under dagen idag.

Ja, därav händer det inte mycket här hemma, så jag tänkte att jag istället kan passa på att visa er ett par bilder från vårat nya sovrum. Som istället nu har fått flytta ner från husets övervåning till husets undervåning,

Detta, som ni kanske minns att jag nämnde i ett tidigare inlägg var ett projekt som Snickaren drog igång av ren uttråkning när det var en vecka kvar av våran semester. Han fick någon slags inte stresspåslag av att sitta i coronakarantän och behövde sysselsätta sig med något, trots att vi kommit överens om att inte ha något projekt igång under denna sommar.

Nu återstår det lite småpiff och troligtvis inläggning av en heltäckningsmatta. Men helhetsmässigt är jag riktigt nöjd! Så himla mysigt med ett lite mörkare sovrum som går i grått, vitt och svart med lite silvriga detaljer.

Lampfötter (30% rabatt här) och lampskärmar är från PK- Design i Örebro (ni måste besöka denna butik om ni är i Örebro! Annars finns dom på Instagram under namnet pkdesign1999 och kan absolut skicka produkter om ni kontaktar dom, Prydnadskuddar från Pb-home.

Ska även passa på att köpa dessa fodral till mina hotellkuddar (just nu 30% rabatt).

Sedan måste jag ju bara tipsa er om att Lindex idag har 20% på alla byxor och jeans till dam.

Passade på att beställa hem dessa och dessa till mig själv!

Nej nu ska jag lägga mig och vila en stund! 

Önskar er en fin torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.