Villa Sjöliden

En fullspäckad helg och att börja på en ny tjänst!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Måndag igen och återigen en ny vecka att ta sig an. Helgen här hemma har gått i en rasande fart då fredagskvällen gick åt till en överraskning för min bonusmamma som precis fyllt 50. Överraskningen var en konsert med Petter, Miss Li och Uggla vilket var grymt bra!

På lördagen for vi upp på morgonkvisten och skjutsade barnen till Örebro där Milian skulle spela fotbollsmatch tillsammans med sin kusin och efter detta campa på Gustavsviks camping tillsammans med sin farmor och farfar.

Snickaren släppte jag av vid Ikea för att möta upp min syrra, pappa och bonusmamma. Eftersom syrran ska börja plugga i Karlstad, så gick flyttlasset dit på lördagen. Själv åkte jag in mot city och besökte PK-design för att hämta upp nya lampskärmar till vårat nya sovrum här hemma. Detta kommer ni absolut få se en bild på senare under veckan. Som vanligt när man besöker deras vackra butik, så kommer man hem med mer saker än vad man först tänkt;)

På eftermiddagen drog ett riktigt intensivt åskoväder in här hemma, och rosa blixtar avlöste varann medan jag satt på helspänn, beredd att springa och slå av strömmen i huset. Tack och lov höll den sig ett par kilometer bort!

Sent på kvällen kom Snickaren hem igen, rätt slut efter allt konkande och skruvande,

Och på söndag förmiddag fortsatte skruvandet här hemma istället, då gardinskenor och tavlor skulle upp i det nya sovrummet. Så nu är sovrummet i stort sätt klart, bara några små detaljer kvar som förhoppningsvis kommer under veckan.

Efter detta åkte vi en tur till Ikea igen, veckohandlade och hämtade hem barnen från farmor och farfar.

Ja, ni hör ju… knappt en lugn stund!

(Liknande lampfot, bokstöd, liknande kruka, ljuslyktor i glas)

Idag är det ju även en spännande dag för min del. Jag börjar ju nämligen min nya tjänst som materialstyrare. Är så himla peppad och såklart väldigt nervös;). Vi får se om jag kommer komma hem skrattandes eller gråtandes i eftermiddag… skämt och sido;)

Och vet ni… en sjuk grej som jag aldrig trodde skulle hända är att jag börjar att känna mig så pepp på höst nu. Jag som för bara ett par veckor sedan hade panik att semestern skulle ta slut eftersom jag inte kände mig klar med sommaren.

Men detta visar ju verkligen att var sak har sin tid… och nu är jag helt plötsligt redo för hösten.

Känner ni er redo för höst?

Jag tänkte i alla fall visa er några höstfavoriter nu…

Blus, byxor, halsband, cardigan

Hur snyggt!? Vem vill inte gå klädd såhär i höst!

Nej, dags att bege sig mot dagens jobbpass! 

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.