Villa Sjöliden

Rikt fågelliv, kräksjuka, sparris och en grym rabattkod

Innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Morgonstund har guld i mund, ja det kan man minst sagt säga när man slänger ut blicken från glasrummet ut mot sjön.

Så stillsamt och ändå mystiskt med röken som svävar över vattenytan eftersom luften är kallare än själva vattnet i sjön.

Familjen grågås med sina små nykläckta gåsungar ligger vid bryggan och njuter av morgonenens solstrålar. En bit bort i vattnet simmar även herr och fru kanadagås och laddar för att kunna gå upp på gräsmattan och käka gräs.

Här hemma har vi ett rikt fågelliv med både fiskgjuse och även en och en annan örn på besök ibland. Så har man det tråkigt, så är det bara att rota fram fågelboken och kikaren och leta fågelarter;)

Men även om morgonstund har guld i mund, så blev denna morgon inte alls som vi tänkt oss. Alicia som vid klockan 01 i natt insjuknade i kräksjuka höll mig vaken ända till klockan 07 i morse. Hua!

Så just nu är det en utslagen och matt liten skatt som ligger i soffan och tittar på morgontv. Och även en rätt så trött mamma!

Så idag ska vi bara fokusera på att kurera oss, så vi förhoppningsvis piggar på oss snabbt.

Hörde dessutom att det var flera som insjuknat under natten i Alicias klass… suck!

Men för att prata om något roligare, så upptäckte jag när jag kom hem från jobbet igår att sparrisen börjar titta upp ur sen sandblandade jorden.

Jag kunde räkna dom till minst ett tiotal, och fler lär det bli!

Sparris är en tacksam grönsak att odla hemma i trädgården och sköter i princip sig själv. Bara se till att den står ogräsfritt, och att man första året efter plantering låter bli att skörda skotten. Året därefter går det bra att skörda några få skott, och resterande år är det fritt fram att skörda hej vilt. Men aldrig längre än till midsommar! Efter det behöver plantorna få vila. Detta gäller även gödsling av sparris. Fram till till midsommar kan du gödsla.

Idag tänkte jag visa några otroligt fina sommarplagg, nämligen dessa…

Klänning, cardigan, klänning, byxor, topp, kjol

Och just nu har ni 40% på dyraste varan med kod 455527, HUR BRA!?

Vill slutligen visa er dessa, som jag tyckte var så otroligt fina!

Önskar er en fin torsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.