Villa Sjöliden

Instäng i mig själv…

Innehåller annonslänkar till

Newport & Ellos

God morgon bästa ni<3 

Måndag morgon och ÄNTLIGEN är vi på banan här hemma igen. Barnen gör sig redo för skola och förskola, och jag och Snickaren till jobbet. Så otroligt skönt!

Sista veckan i April är det också, vilket känns väldigt fint. Denna vecka händer det inte så himla mycket förutom en planerad tjänsteresa och valborgsfirande. Visst känns det som att livet och allt runt om står lite still just nu på något sätt? Det händer inte så mycket…

Kan det vara för att vi har tragglat oss igenom ett par år av pandemi, och nu situationen i Ukraina och allt vad det medför? Det känns som att alla liksom håller andan. Jag kan själv erkänna att jag känt mig något deppig sedan i vintras… Eller inte deppig heller, utan kanske mer instängd i mig själv.

Nu när våren visar sig från sin rätta sida känner jag äntligen att något börjar väckas till liv inom mig igen… som att jag legat i dvala och nu vaknar upp. Att man börjar känna lust att börja planera och göra lite saker igen.

Hur känner ni?

Vas 50%, blommor 20%, ljuslyktor 20%, tallriksunderlägg 50%

Slutligen måsta jag visa er vad jag tog och klickade hem till mig själv här om dagen. Nämligen denna!

Fatta vad fin den kommer vara till en gyllenbrun kropp i sommar.

Nej, dags att fara mot jobbet!

Önskar er en härlig måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.