Villa Sjöliden

Arbetsmyra och en längtan efter musöron!

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom och Cervera

God morgon kära ni<3

Här hemma vaknar vi upp till ytterligare en solig men blåsig morgon. Snickaren och Milian är även idag hos barnens morfar och hjälper till med veden.

Milian som är precis likadan som sin far… en riktig arbetsmyra kämpade på under gårdagen med att stapla ved från kl. 08- 14. Och han har sedan dess längtat efter dagens arbete.

På kvällen begav vi oss mot barnens farmor och farfar. Vi skulle fira barnens farmor som idag fyller 60 år. En trevlig kväll för både stora och små med mycket god mat, fika och skratt.

Idag ska jag försöka ta tag i någon slags storstädning här hemma, vilket är mer än behövligt! Städning har inte stått högst upp på priolistan när man har haft två sjuka barn hemma i veckan.

Skönt att få huset iordning inför den kommande jobbveckan. Och i helgen är det redan valborg och första maj!? Herregud… jag hinner inte med! Men samtidigt ska det bli så galet skönt att få entra maj månad… ja, vårens vackraste månad enligt mig.

Nu är det inte långt kvar tills björkarna får musöron och gräset är så där härligt klorofyllgrönt och doften av nyklippt gräs, hägg och syren fyller luften.

Bjuder er därför på en bild från förra året. En vacker kvällsbild i början på maj där björkarna börjar att slå ut.

Idag tänkte jag börja med att visa er denna fining som jag gärna skulle bära i sommar medan jag strosar runt i trädgården.

Och mitt andra tips idag blir att kika in här, där dom endast IDAG har upp till 50% på nästan hela siten.

Önskar er en härlig söndag<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.