Villa Sjöliden

Fiskmåsskri, Afrikanska liljor och sommarmode

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Fredag, och här hemma vaknade jag upp tillsammans med mina små sjuklingar tätt bredvid mig som låg och turades om att klia varandras ryggar. Hur gulligt!?

Idag verkar dom må betydligt bättre vilket känns himla bra! Det märks eftersom dom börjar kivas om allt möjligt;)

Himlen utanför fullkomligt strålar och vårfråglarna spelar för fulla muggar och försöker överrösta fiskmåsarna som skriar högt nerifrån sjön. Jag tillhör faktiskt dom som älskar ljudet av fiskmåsar… DET om något är sommar för mig!

I glasrummet frodas växterna och mina afrikanska liljor (Agaphantus) har så många knoppar. Men det märks att dom som jag har planterat om förra året knoppar sig mest. Något som är viktigt att tänka på vid omplantering av afrikanska liljor är att dom vill stå trångt i krukan. välj därför inte en för stor kruka, utan drygt en centimeter i diameter större än krukan dom står i för tillfället. och blanda ut som jord med sand. Jag använder mig av barnens sandlådesand;)

Även mina hortensior (Endless summer) blommar för fullt och väntar ivrigt på att kunna ställas ut på altanen när frostrisken är över.

Som ni ser frodas även mina pelargoner och börjar nu se riktigt pampiga ut!

Idag ska jag försöka ta tag i att omskola mina tomatplantor ytterligare en gång, då även dom växer så det knakar.

En storstädning skulle även det behövas tas tag i… men det känns som det ligger ganska långt ner på priolistan när vädret är så underbart ute.

Bortprioriterar ni innesysslor när vädret är fin utomhus?

Idag ska vi fortsätta våran trendspaning för den kommande sommaren, och jag har plockat fram ytterligare några favoriter.

Linneskjorta, strandväska, bikini, dressade shorts, byxor, sandaler

Önskar er en härlig fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.