Villa Sjöliden

Rabattkod och påskvecka!

Betalt samarbete med STUDIO

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom

God morgon bästa ni<3 

Måndag igen, och alarmet väckte mig med ett ryck. Drömmarna har under natten avlöst varandra och jag måste därför ta några minuter att komma till ro innan jag bestämmer mig för att starta dagen.

Just nu känner jag att jag har en del inre stress (jobbrelaterad) som jag nog till hundra procent kan säga är anledningen till att drömmarna blir så intensiva. För det är nästan bara när jag är stressad jag minns drömmarna tydligt när jag vaknat.

Här hemma har halva förra veckan bestått av Vab, först Alicia och sedan en snorig Milian. I helgen var båda barnen pigga igen och fick sova över hos sin moster Stinis i Örebro, vilket så klart var ren och skär lycka för barnen.

Anledningen till detta var att jag och Snickaren skulle få en av våra julklappar. Brynolf och Ljung, ni vet… illusionisterna/ magikerna som är så galet sjuka, Och har ni inte redan sett deras show, så gör det… Hur bra som helst!

Efter att ha suttit hänförda i en och en halv timma så blev det ett restaurangbesök på en liten Italiensk restaurang i centrala Örebro. Ett fint avslut på en perfekt kväll!

Men nu laddar vi om för en ny vecka… påskveckan! En mer eller mindre fullspäckad vecka med jobb, förberedelser för årets äggjakt och födelsedagsfirande osv…

Tänk att det redan är påsk… HUR härligt!?

Detta betyder att det bara är ett par veckor kvar tills vi får fira in våren ordentligt och sköna maj är kommen!

Men nog talat om detta, för idag mina vänner har jag ett supererbjudande till er!

Nämligen dessa ursnygga trådlösa E2 hörlurar från STUDIO som jag fått äran att testa.

Och med koden ”villasjoliden15” har ni 15% rabatt i hela 90 dagar fom idag! Och om man beställer sina lurar innan 30 April så får man med en trådlös laddningsplatta på köpet!

Sedan utöver detta skulle jag vilja tipsa er om denna och denna fining som skulle vara så fina ihop!

Nej, dags att bege sig mot jobbet!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.