Villa Sjöliden

Omskolning av tomatplantor och en liten sjukling!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Måndag igen och dags att ta sig an ytterligare en ny vecka.

Här hemma lämnar jag tre sovande hjärtan när jag åker mot dagens jobbpass, Snickaren blev hemma idag för att vabba en sjuk Alicia (igen!?).

Så helgens planer skrotades (för min och Alicias del) eftersom hon insjuknade i hög feber och magont. Tanken var att vi skulle ha följt med Snickaren och Milian för att titta på Hockey på lördagen vilket båda barnen såg väldigt mycket fram emot. Därav var det en väldigt ledsen och besviken liten dam som istället fick ligga nedbäddad i tv-soffan.

Igår tittade i alla fall solen fram på förmiddagen, vilket gjorde att jag kunde sätta mig i mitt älskade ”hörn” och bara njuta en liten stund. Efter detta tog jag tag i att omskola mina tomatplantor, som börjar växa så det knakar.

En liten grundregel när man just odlar tomater är att omskola (plantera om) plantorna i succesivt större krukor ca. 2-3 ggr innan det är dags för den slutliga planteringen. Se också till att plantera ner plantan så djupt som möjligt i krukan när du omskolar. A och O för att få kraftiga tomatplantor är ljuset. Placera därför plantorna i ett soligt fönster, vattna rikligt och tillför gärna tomatgödsel vid vattningarna. Tomater älskar gödsel!

 

Slutligen har jag som vanligt plockat fram lite härliga plagg som mer än gärna får ta plats i min vår/ sommargarderob!

 

Omlottklänning, Blå klänning, Culottes, Kjol

Och med kod 455519 får ni just nu 33% rabatt på dyraste varan här inne där det just nu finns sååå himla mycket fint!

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.